vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Nieuwe Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance

Nieuwe doorlopende reis- en annuleringsverzekering van allianz global assistance Allianz Global Assistance introduceert een nieuwe Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering. De opbouw en keuzemogelijkheden van de verzekering zijn zodanig aangepast dat er voor iedereen nu een perfect passende reisverzekering is af te sluiten.

Resultaten uit onderzoek maken nieuwe verzekering
Allianz Global Assistance voerde een gedegen onderzoek uit onder consumenten en relaties. Hiermee hebben zij de wensen en behoeften kunnen inventariseren, waardoor de nieuwe Doorlopende Reis- Annuleringsverzekering tot stand is gekomen. Het resultaat is een verzekering met uitgebreide en toch overzichtelijke mogelijkheden om de dekking flexibel aan te passen aan het reisgedrag van de klant.

Verzekering op maat
Het nieuwe product zet inhoudelijk een nieuwe standaard op het gebied van reisverzekeringen. Door de ontwikkelingen moet de premie uiteraard wel aantrekkelijk blijven en daarom is de verzekering verkrijgbaar in drie verschillende varianten:
•    Budget: solide basisdekking voor de belangrijkste risico’s.
•    Uitgebreid: zekerheid van hogere dekkingen.
•    Compleet: maximale dekking en zekerheid.

De verschillen hiertussen komen met name tot uiting in de hoogte van de dekkingen voor bagage en medische kosten. Jongeren onder de 27 jaar die zelf een Doorlopende Reisverzekering afsluiten krijgen een korting van 10% tot 10%, afhankelijk van de gekozen variant.

Daarnaast is het met de aanvullende dekkingen mogelijk om de verzekering specifiek aan te passen op jouw reisgedrag. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld een dekking voor wintersport of reizen buiten Europa. De Doorlopende Reisverzekering kan ook uitgebreid worden met een Doorlopende Annuleringsverzekering en/of met Allianz Global Assistance Pechhulp.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739