vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Oostkapelle (Zeeland) heeft schoonste strand van Nederland

Oostkapelle

Oostkapelle (gemeente Veere), mag zich een jaar lang het schoonste strand van ons land noemen en troeft daarmee nipt de Zeeuwse badplaatsen Groede en Westkapelle af.

Naast Oostkapelle, won Noordwijk aan Zee de prijs voor het “Schoonste drukke strand”. Net als in voorgaande jaren worden de Zeeuwse stranden erg positief beoordeeld. De gemeente Veere werkt intensief samen met Stichting Strandexploitatie Veere. “Deze organisatie werkt met gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die zich het hele jaar bezig houden met het strandbeheer en bewaking” aldus burgemeester Rob van der Zwaag van de gemeente Veere.

“Daarnaast zien we dat goed voorbeeld goed doet volgen. Schone stranden hebben een positief effect op het gedrag van de badgasten. Het publiek is dan eerder geneigd om afval te deponeren daar waar het hoort, in de vuilnisbak. En daar hebben we er heel veel van langs onze kust. Het is een fantastische beloning om weer de eerste prijs te krijgen voor één van onze stranden” aldus de trotse burgervader.

Dit jaar stemde een recordaantal van 18.000 mensen op hun favoriete strand. De Nederlandse stranden worden jaarlijks bezocht door miljoenen Nederlanders, Duitsers en Belgen.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739