vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Meer ouderen gewond tijdens wintersport

Tijdens het wintersportseizoen zijn ruim achthonderd Nederlanders gewond geraakt op skipistes, ongeveer evenveel als vorig seizoen. Opvallend is dat er nu meer meer senioren onder de pechvogels zijn en minder jongeren. De oorzaak hiervan is onbekend, aldus reisverzekeraar en hulpverlener Allianz Global Assistance. 

Naast gebroken armen, benen en letsel aan rug of hoofd waren er dit keer opvallend veel knieblessures bij wintersporters.

Allianz Global Assistance laat verder weten dat er in Oostenrijk opvallend veel Nederlandse wintersporters in privéklinieken zijn behandeld. Daar kregen ze te horen dat alles voor hen geregeld zou worden en ze zelf verder niets hoefden te doen. Dat lijkt prima, maar helaas blijkt vaak later dat de eigen verzekeraar die kosten helemaal niet vergoedt. Een gipsvlucht naar Nederland zou dan veel goedkoper zijn geweest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739