vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Paspoort en visumvrij reizen voor 328.000 euro

Wil je graag reizen zonder visum, ook naar de Schengenlanden, en een extra paspoort, dan kan dat wanneer je investeert in een luxe resort.

Investeerders krijgen een paspoort van de Caribische eilandstaat St Kitts & Nevis voor het schappelijke bedrag van 328.000 euro. Je kunt dan ook ’visumvrij reizen naar 139 landen, inclusief de Schengen landen’ aldus de wervende tekst van het St Kitts & Nevis ’Staatsburgerschap door investeringen’ programma. Uiteraard mag de investeerder zijn oorspronkelijke nationaliteit houden.

Geen belasting

Er zijn nog meer voordelen aldus premier Denzil Douglas van St. Kitts, een buureiland van St Maarten en St Eustatius. Belasting hoeft niet te worden betaald, in geen enkele vorm, en het staatsburgerschap is overdraagbaar aan een ’ongelimiteerd aantal gezinsleden’.

Het paspoort van St Kitts (32.000 inwoners, 168 km2) kan al na 90 dagen worden afgehaald – de aanvrager hoeft niet op het eiland te wonen. Hij moet wel aan een aantal wettelijke voorwaarden voldoen, maar het belangrijkste is toch de financiële bijdrage aan de ontwikkeling van de eilandstaat.

Park Hyatt resort

Het sinds 1984 bestaande programma wordt ingezet voor de miljoenen kostende bouw van een Park Hyatt resort in Christophe Harbour zo maakte premier Douglas deze week bekend in Dubai.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739