vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Pechhulp buitenland verzekering slechts € 59,95 per jaar

Een Pechhulp buitenland verzekering voor je auto of motor is handig als je op vakantie gaat. Met Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance ben je het hele jaar door verzekerd voor pechhulp in binnenland en buitenland.

Je hebt al een Pechhulp Verzekering vanaf € 29,95 per jaar voor Nederland. Kies je voor dekking in Europa dan bedraagt de jaarpremie € 59,95 Je kan de premie ook per maand betalen.

Zeer complete pechhulp: tot 30 dagen vervangend vervoer in het buitenland

De Pechhulp buitenland verzekering is een all-in product je betaalt geen aparte premie voor vervangend vervoer. Sta je met de auto of motor met pech langs de weg? Dan kan je 24 uur per dag, 7 dagen per week, bellen met de Alarmcentrale van Allianz Global Assistance. De aanrijtijd is gemiddeld 35 minuten, je wordt dus altijd snel geholpen, ook als je in de brandende zon staat of in de ijzige kou.

Pechhulp Nederland

In Nederland schakelt Allianz Global Assistance professionele hulpdiensten in. Deze hulpdiensten kijken eerst of jouw auto of motor ter plaatse gerepareerd kan worden in ongeveer 80% van alle gevallen lukt dat. Maar is dat niet mogelijk, dan je altijd zelf kiezen om de auto of motor naar de dichtstbijzijnde garage of juist naar de eigen dealer of huisadres te laten brengen. Uiteraard zorgt Allianz Global Assistance ook voor vervoer van de inzittenden. Verder kan er in Nederland tot maximaal twee dagen vervangend vervoer worden ingezet.

Pechhulp buitenland

Ga je met je auto naar het buitenland op vakantie? Dan is een Pechhulp Verzekering zeker aan te raden. Je autovakantie kan anders op een drama uitlopen. Met een Allianz Global Assistance Pechhulp verzekering hoef jij je geen zorgen te maken.

Bij pech in het buitenland wordt eerst gekeken of de auto of motor ter plaatse gerepareerd kan worden. Dat lukt meestal wel. Zo niet, dan zorgt Allianz Global Assistance ervoor dat jouw auto of motor naar de dichtstbijzijnde professionele hulpdienst wordt gebracht. Is het niet mogelijk om de auto of motor daar binnen 48 uur te repareren, dan kan Allianz Global Assistance tot maximaal 30 dagen een vervangende auto of motor ter beschikking stellen. Zo zit je tijdens jouw vakantie nooit zonder vervoer.

Allianz Global Assistance beschikt in het buitenland over een eigen vloot van vervangende auto’s. Deze zijn veelal uitgerust met trekhaak en ’s winters met skibox en winterbanden. En dat is wel zo handig als jij tijdens je vakantie weer snel op weg wilt.

Pechhulp in NederlandPechhulp in het buitenland
Reparatie ter plekkeReparatie ter plekke
Of: versleping naar garage Of: versleping naar adres van keuzeBij reparaties tot 48 uur: hotelovernachting
Vervoer naar huis van inzittendenLanger dan 48 uur: maximaal 30 dagen vervangend vervoer
Vervangend vervoer, maximaal 2 dagenZo nodig: auto of motor naar Nederland gebracht

Hoe kan ik een Pechhulp buitenland verzekering afsluiten?

De Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance is los af te sluiten voor minimaal 1 jaar. Met deze verzekering kan je rekenen op snelle en professionele hulp bij pech met je auto of motor, 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

De verzekering is kentekengebonden. Dat wil zeggen dat je auto of motor voor pechhulp is verzekerd. Dit is handig als bijvoorbeeld jouw partner of kinderen van het voertuig gebruik maken. Je kan kiezen voor pechhulp alleen in Nederland (in- of exclusief je woonplaats), maar ook in het buitenland. De verzekering kan niet eerder ingaan dan op de vijfde dag nadat deze is aangevraagd. De Pechhulp Verzekering is op deze website online af te sluiten.

Heb je nog geen Pechhulp buitenland verzekering? Je kan hem hier snel en voordelig afsluiten!

Pech met aanhangwagen

Ga je op vakantie met een vouwwagen of caravan? Dan wil je daar onderweg zeker geen problemen mee krijgen. Met de uitbreiding aanhangwagen module ben je verzekerd van de beste hulp bij pech onderweg. Indien mogelijk wordt de aanhanger ter plaatse gerepareerd. Mocht dit niet lukken, dan verzorgt Allianz Global Assistance het transport naar de dichtstbijzijnde professionele hulpdienst. Kan de aanhanger niet binnen 48 uur gerepareerd worden, dan zorgt Allianz Global Assistance voor passende vervanging. Wanneer je tijdens de reparatie een vervangend verblijfplaats nodig hebt, dan regelt en vergoedt Allianz Global Assistance deze kosten.

In welke landen in het buitenland ben ik verzekerd?

Op het polisblad staat waar je verzekerd bent. Als er Europa op de polis staat, ben je verzekerd tegen autopech in de volgende landen: Albanië, Andorra, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Fyrom (Macedonië), Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal (met uitzondering van de Azoren en Madeira), Roemenië, San Marino, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje (met uitzondering van Canarische Eilanden en de Balearen), Tsjechië, Turkije (Europese deel), Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Wit-Rusland, IJsland, Zweden, Zwitserland.

Gunstige premie

De premie voor de Pechhulp Verzekering is bijzonder gunstig. Je hebt daarbij de keuze uit meerdere Pechhulp pakketten, zoals met of zonder pechhulp in jouw woonplaats. In de onderstaande tabel staan de premies. Wil je liever per maand betalen? Dat kan ook!

Premies Pechhulp Verzekering Allianz Global Assistance

Leeftijd voertuigNederland
Zonder woonplaatsMet woonplaats
0 - 3 jaar€ 29,95€ 54,95
4 - 7 jaar€ 34,95€ 64,95
8 - 11 jaar€ 44,95€ 79,95
12 - 15 jaar€ 64,95€ 104,95
Nederland en Europa
0 - 3 jaar€ 59,95€ 84,95
4 - 7 jaar€ 64,95€ 94,95
8 - 11 jaar€ 74,95€ 109,95
12 - 15 jaar€ 94,95€ 134,95
Extra module voor de auto: Aanhanger € 11,00
Extra module voor de motor: Vervangende motor € 27,25
De premies zijn per jaar en inclusief assurantiebelasting.

Pech in het buitenland: de kans is groot

Autopech in het buitenland? Je moet er niet aan denken. Ieder jaar gaan er ruim vier miljoen Nederlanders met de auto naar het buitenland op vakantie. Hiervan krijgt één op de vijf automobilisten met autopech te maken. Vaak zijn er problemen met (automatische) versnellingsbakken, remmen, koeling en koppakkingen. Niets is zo vervelend als autopech in het buitenland. Daar sta je met je auto en caravan in de brandende zon of ijzige kou in een vreemd land. Een telefoontje naar Allianz Global Assistance zorgt er voor dat je snel adequate hulp krijgt. Zo kan autopech jouw reis naar het buitenland niet verpesten.

Het hele jaar door verzekerd tegen autopech in het buitenland

Bij Reisverzekeringblog.nl sluit je in een paar stappen een Allianz Global Assistance pechhulpverzekering voor je auto af. Je bent dan het hele jaar door en ook gedurende je vakantie in buitenland verzekerd tegen autopech. Mocht je tijdens je reis naar je vakantiebestemming autopech krijgen dan kun je contact opnemen met de alarmcentrale van Allianz Global Assistance. Zij zorgen dan voor adequate hulp. De goedkoopste pechhulp verzekering is samen te stellen naar eigen wens. Zo kun je kiezen voor pechhulp in Nederland met of zonder hulp in je woonplaats. Ga je met de auto op vakantie? Kies dan voor pechhulp Europa. Een toercaravan, vouwwagen, bagagewagen of trailer is ook voordelig mee te verzekeren.

Welke hulp krijg je met een Pechhulp Verzekering?

Wanneer je een Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance hebt afgesloten en je komt in Nederland of het buitenland met pech te staan, krijg je direct professionele hulp ter plekke. Mocht reparatie ter plekke niet mogelijk zijn dan wordt je auto naar de dichtstbijzijnde garage gebracht of eventueel naar een adres naar keuze. Uiteraard wordt er gezorgd voor vervoer naar huis voor de inzittenden. Mocht reparatie wat langer duren dan kun je tot maximaal twee dagen vervangend vervoer krijgen.

Pechhulp verzekering Allianz Global AssistanceNL excl. woonplaatsNL incl.woonplaatsNL + Europa excl. woonpl.NL + Europa incl. woonpl.
     
Aantal keer recht op service7x7x (max. 5 in woonplaats)7x7x (max. 5 in woonplaats)
Uitsluiting ivm leeftijd auto of zakelijke gebruikNeeNeeNeeNee
Incl. immobilisatie door eigen toedoenJaJaJaJa
Vervangend vervoerJaJaJaJa
TransportJaJaJaJa
Pers.gebonden/kentekengebondenKentekenKentekenKentekenKenteken

Pechhulp binnenland

Hulp in woonplaatsNeeJaNeeJa
Hulp ter plaatseJaJaJaJa
Reparatie aan aangekoppelde aanhangerN.v.t.N.v.t.N.v.t.Ja, mits meeverzekerd
Transport dichtstbijzijnde garage/hulpdienstJaJaJaJa
Transport naar een adres in NederlandJaJaJaJa
Transport incl. aangekoppelde aanhangerJaJaJaJa
Vervoer inzittendenJaJaJaJa
Vervangend chauffeurJaJaJaJa
Vervangend vervoerJaJaJaJa
Duur inzet vervangend vervoerMax. 2 werkdagenMax. 2 werkdagenMax. 2 werkdagenMax. 2 werkdagen
HotelovernachtingJaJaJaJa

Pechhulp buitenland

Hulp ter plaatse JaJa
Reparatie aan aangekoppelde aanhangerN.v.t.Ja, mits meeverzekerd
Transport dichtstbijzijnde garage/hulpdienstJaJa
Transport incl. aangekoppelde aanhangerJaJa
Transport naar een adres in NederlandJaJa
Toezenden van onderdelenJaJa
Kosten onderdelenNeeNee
Vervoer inzittendenJaJa
Vervangend chauffeurJaJa
Vervangend vervoerJaJa
Duur inzet vervangend vervoerMax. 30 dagenMax. 30 dagen
StallingskostenJaJa
HotelovernachtingJaJa

Toelichting tabel Pechhulp verzekering Allianz Global Assistance

  • Alle prijzen, voor zover van toepassing, exclusief assurantiebelasting
  • Een volledige lijst met Europese landen waar dekking geldt is beschikbaar in de voorwaarden.
  • Onder immobilisatie door eigen toedoen vallen bijvoorbeeld een lege accu, verkeerd getankte brandstof of een lekke band.
  • Deze tabel geeft een overzicht van een aantal dekkingen en is indicatief en niet volledig. De voorwaarden van de verzekering zijn dat wel, lees deze voor het afsluiten van de verzekering.
  • Maak voor de meest actuele premies altijd een premieberekening.
  • Er kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend.

Nederlandse monteurs

Allianz Global Assistance Pechhulp heeft servicepunten op populaire buitenlandse vakantiebestemmingen. Op de servicepunten zijn Nederlandse monteurs beschikbaar om gestrande reizigers ter plekke te helpen. Het blijkt dat circa 80% van de pechhulpen ter plaatse verholpen kan worden door de eigen monteurs. Verzekerden kunnen het probleem in het Nederlands vertellen en andersom kan een monteur in het Nederlands uitleggen wat het probleem is en of het gemakkelijk opgelost kan worden. Tevens beschikt Allianz Global Assistance over een vloot eigen huurauto’s (met trekhaak) en/of skibox in het buitenland.

Eigen vloot huurauto’s

De eigen vloot huurauto’s van Allianz Global Assistance heeft zijn waarde al bewezen. Veel Nederlanders reizen met een caravan of vouwwagen achter de auto naar het buitenland. Bij pech en indien de auto niet op korte termijn gerepareerd kan worden, is een vervangende auto met een trekhaak nodig. Echter een huurauto met een trekhaak is vrijwel nergens bij de grote verhuurbedrijven in Europa te krijgen. Allianz Global Assistance Pechhulp heeft de beschikking over honderden eigen huurauto’s in het buitenland, vrijwel allemaal uitgerust met een trekhaak. Hiervan maken gestrande Nederlanders volop gebruik. De huurauto’s zijn verdeeld over meer dan twintig depots in Europa.

Voorkom autopech

Vakantiegangers kunnen autopech in het buitenland voorkomen door met een goed onderhouden auto op pad te gaan. Men dient er rekening mee te houden dat een zwaarbeladen auto en caravan bergop in de file voor een Alpentunnel erom veel vraagt van de koppeling en koeling van de auto.

Check je auto voor je op reis gaat
Om autopech tijdens je vakantie in het buitenland te voorkomen moet je zorgen dat je auto in topconditie is. Laat je auto controleren door je garage en vertel dat je op vakantie gaat. Dan kan de garagehouder hier rekening mee houden. Ben je net naar de garage geweest? Check dan toch nog voordat je op stap gaat de volgende zaken:

  • Vloeistoffen (oliepeil, koelvloeistof enz.)
  • Bandenspanning (ook reservewiel!).

Meest voorkomende autopech in het buitenland
Ieder jaar stranden er automobilisten met hun voertuig in het buitenland. De alarmcentrales krijgen vooral tijdens de zomervakantie veel hulpaanvragen. De top vijf van meest voorkomende autopech is:

  1. Een oververhitte motor.
  2. Een lekke band of een klapband.
  3. Defecte remmen (bijvoorbeeld door te laag remvloeistofniveau).
  4. Elektrische storingen (bijvoorbeeld door intensiever gebruik van de airco).
  5. Overige motorproblemen.

Wat te doen bij autopech?
Pech in het buitenland kan gevaarlijk situaties opleveren zowel voor jezelf als voor medeweggebruikers. Het is goed bij autopech een aantal regels in acht te nemen:

  • Ga altijd op een veilige plek staan (zo ver mogelijk van de rijstroken).
  • Draai de voorwielen van de geparkeerde auto in de richting van de weg af.
  • Zorg dat je de overige weggebruikers voldoende duidelijk maakt dat je met pech stilstaat.
  • Plaats je gevarendriehoek en schakel je alarmlichten in (controleer voor je vertrek wat in het land van jouw bestemming verplicht of verboden is in dergelijke situaties).
  • Zorg dat iedereen het voertuig zo snel mogelijk verlaat en achter de vangrail plaatsneemt.
  • Meld de autopech bij de alarmcentrale van Allianz Global Assistance.
  • Zorg dat je het kenteken en je polisnummer van je reisverzekering bij de hand hebt.
  • Geef de locatie waar je staat zo nauwkeurig mogelijk door.
  • Wacht altijd buiten de auto en achter de vangrail op de hulpverlener.
  • Zorg dat alle passagiers een reflecterend veiligheidsvestje dragen.
  • Zorg ervoor dat je na jouw melding bereikbaar bent voor de alarmcentrale.

Professionele hulp tijdens pech
Mocht je met de auto pech krijgen tijdens je vakantie in Europa, dan kun je direct professionele hulp verwachten:

  • Reparatie ter plekke, indien mogelijk.
  • Slepen van de auto naar dichtstbijzijnde dealer of garage.
  • Vervangend vervoer tot maximaal 30 dagen indien de auto niet binnen 48 uur gerepareerd kan worden.
  • Kan de auto wel binnen 48 uur worden gerepareerd, maar dient overnacht te worden? Dan wordt de hotelovernachting vergoed!

Oudere auto? Geen punt!

Met een oudere auto heb je meer kans op autopech. Desondanks kun je gewoon een Pechhulp Verzekering afsluiten bij Allianz Global Assistance. Wel geldt er voor auto’s ouder dan 12 jaar een geringe toeslag.

Waarom Allianz Global Assistance?

Pechhulp bij Allianz Global Assistance is een prima keuze. De belangrijkste redenen:

  • Wereldwijd marktleider in hulpverlening.
  • Eigen Alarmcentrale, 24/7 bereikbaar.
  • Ruim 2 miljoen auto’s in Nederland al verzekerd van hulp bij pech of ongeval.
  • Winnaar Gouden Schild: categorie Schadeservice van het jaar!

Vragen?

Stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl of bel Reisverzekeringblog in Apeldoorn: Telefoon 055 540 04 08 (09:00 – 17:00 uur op werkdagen).

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739