vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Post van de IND nu ook via de Berichtenbox van MijnOverheid

Met ingang van 10 juli verstuurt de IND zijn post ook digitaal, via de Berichtenbox van MijnOverheid. Als klant krijgt je dan een e-mail zodra er post voor je klaarstaat in deze digitale brievenbus. Dat is vooral handig voor bijvoorbeeld Nederlanders die in het buitenland wonen.

​In het streven om het voor klanten steeds makkelijker te maken, is dit de nieuwste stap in het proces van e-Dienstverlenen. De Berichtenbox kent vele voordelen:

  • de digitale brievenbus is altijd beschikbaar en je kan jouw post dus inzien waar en wanneer je dat wilt, dus ook aals je in Thaiand woont;
  • je hebt al jouw post van de overheid overzichtelijk bij elkaar;
  • je kan je post digitaal bewaren en alleen printen wanneer je dat nodig vindt;
  • jouw berichten zijn beveiligd met je DigiD.

Het aanmelden voor de Berichtenbox is eenvoudig. Hier lees je hoe je dat in vier korte stappen regelt en daarna met jouw DigiD kan inloggen. Heb je nog geen DigiD? Je leest daar ook hoe u die aanvraagt.

Maak je al gebruik van de Berichtenbox? Dan hoef je na het inloggen de IND alleen nog maar aan te vinken als afzender.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739