vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Prijsvechter EasyJet: vanaf 1 juli weer naar 35 bestemmingen vanaf Schiphol

Prijsvechter easyjet: vanaf 1 juli weer naar 35 bestemmingen vanaf schiphol

Fasttailwind / Shutterstock.com

De Britse budgetmaatschappij EasyJet gaat vanaf volgende maand weer vliegen vanaf Amsterdam Schiphol. In het zomerprogramma zijn 35 routes naar Europese bestemmingen te boeken.

Vanaf 1 juli gaat de maatschappij weer vliegen naar onder andere Alicante, Berlijn, Corfu, Londen, Ibiza en Tel Aviv. Op 1 augustus komt daar nog Kopenhagen, Rome, Venetië en andere bestemmingen bij. De frequentie van de vluchten zal worden aangepast aan de vraag. Het is de bedoeling dat in juli de helft van het gebruikelijke aantal vluchtroutes binnen Europa wordt uitgevoerd. In augustus wil EasyJet dat aantal opvoeren naar driekwart van het oorspronkelijke schema.

Bij de vluchten worden nieuwe veiligheidsmaatregelen in acht genomen. Zo wordt er vaker schoongemaakt en mondkapjes aan boord zijn verplicht voor zowel het personeel als de passagiers. Op korte vluchten kun je geen eten of drinken bestellen.

Om reizigers te interesseren voor een vlucht, biedt EasyJet tot aanstaande vrijdag meer dan een miljoen stoelen aan voor slechts 30 euro. Die aanbieding geldt alleen voor bepaalde bestemmingen en tijden, zonder bagage en stoelkeuze.

Bron: Persbericht EasyJet

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739