vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Schiphol heeft nieuw record met 6,4 miljoen passagiers in augustus

zomerdrukte-schiphol

Augustus 2016 gaat voor Schiphol de boeken in als de drukste maand ooit met 6,4 miljoen passagiers. Dit is wederom een stijging van het voorgaande jaar  en wel met 7,9 procent. Op vrijdag 12 augustus beleefde Schiphol zijn drukste dag ooit met 220.000 passagiers.

Vooral het aantal passagiers op Europese vluchten steeg flink met 10,1 procent toe tot 4,6 miljoen reizigers. Op intercontinentale vluchten groeide het aantal vliegtuigpassagiers met 2,3 procent tot 1,8 miljoen.

Opmerkelijk is dat Schiphol in augustus zelfs Frankfurt Airport ver voor bleef als het gaat om passagiersvervoer. De grootse luchthaven van Duitsland zag het aantal passagiers met vijf procent afnemen tot net iets minder dan zes miljoen.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739