vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reisadvies Egypte afgezwakt

Duitsland wil aanpassing schengenverdrag Vakanties naar de Rode Zee zijn weer mogelijk. Het ministerie van Buitenlandse Zaken ontraadt niet langer reizen naar de Egyptische badplaatsen aan de Rode Zee, de Golf van Aqaba en de Golf van Suez.

Ook het waarschuwingsniveau voor geheel Egypte is sinds vandaag verlaagd. Dit was het hoogste niveau 6 en is per vandaag aangepast naar 5. Voor de populaire badplaatsen geldt een lager niveau van 3 à 4, wat staat voor ‘waakzaamheid’.

Toerisme weer op gang

Vertegenwoordigers uit de toeristenindustrie gaan eerst zelf polshoogte nemen alvorens de bestemming weer in de etalage te zetten. Wanneer de situatie veilig blijkt zullen de touroperators het toerisme naar Egypte weer langzaam opbouwen.

Stunten met prijzen

De grote touroperators hebben hun klanten tot eind maart omgeboekt naar andere bestemmingen. Dit zal niet zomaar aangepast kunnen worden.

De verwachting is dat er flink gestunt zal worden met reizen naar Egypte. Lage prijzen zijn een goede manier om reizigers weer naar Egypte te lokken.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Er zijn 2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739