vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Reisadvies Egypte verder aangescherpt

egypte

Reisadvies Egypte verder aangescherpt

Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft gisteren het reisadvies voor Egypte verder aangescherpt. Nederlanders wordt afgeraden om naar Egypte te gaan.

Vakantiebestemmingen

Dit advies geldt niet voor de vakantiebestemmingen aan de Golf van Akaba en de Rode Zee. Daar is vooralsnog geen sprake van sociale onrust. Toch moeten de vakantiegangers daar wel waakzaam zijn. Dat betekent dat er veiligheidsrisico’s kunnen zijn, maar dat er geen concrete aanwijzingen dat de reiziger hiervan hinder zal ondervinden.

Aanscherping reisadvies

De ontwikkelingen sinds gisteren zijn voor het ministerie aanleiding geweest om het bestaande reisadvies verder aan te scherpen. Deze waarschuwing volgt op het aangepaste reisadvies van vorige week.

Nederlanders die al in Egypte zijn, moeten volgens het Ministerie van Buitenlandse zaken zich afvragen of hun verblijf nog noodzakelijk is.


Tip Reisverzekeringblog: Reis je naar een land waarvoor een verscherpt reisadvies geldt? Zorg dan altijd dat je een goede reisverzekering hebt afgesloten. Bij problemen en/of vragen kan je 24 uur per dag contact opnemen met de hulpverleners van de Alarmcentrale.


Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739