vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reisadvies Gambia bijgesteld, reisorganisaties hervatten vluchten vanaf 1 februari

Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft gisteren het reisadvies naar Gambia versoepeld naar code ‘geel’ (let op veiligheidsrisico’s) dat was code rood (niet reizen). Op dinsdag werd de noodtoestand in het Afrikaanse land al ingetrokken. Het ministerie noemt de situatie rustig.

Reizen naar het Afrikaanse land wordt nu niet langer afgeraden. Het ministerie waarschuwt reizigers wel dat het risico op onrust nog niet helemaal is verdwenen.

Toeristen werden geëvacueerd toen Senegalese troepen samentrokken aan de grens met Gambia. Ze dreigden het land binnen te trekken als oud-president Yahya Jammeh niet zou opstappen.

De touroperators, TUI en Corendon, hervatten vanaf 1 februari hun vluchten naar Gambia.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739