vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reisadvies Ghana aangepast ivm toename zware criminaliteit

Reisadvies Ghana aangepast ivm toename zware criminaliteit

Het ministerie van buitenlandse zaken heeft vandaag de rubrieken ‘Actualiteiten’ en ‘Zware criminaliteit’ in het reisadvies van Ghana gewijzigd.

Alle niet-essentiële reizen naar bepaalde gebieden worden ontraden, te weten naar Bawku en omgeving. In de andere delen van Ghana dienen reizigers waakzaamheid te betrachten.

De afgelopen maanden is er een toename geconstateerd van gewapende overvallen in de grote steden Accra, Kumasi, Tamale en Takoradi, waarbij westerlingen het slachtoffer waren. Hierbij waren recent ook jonge westerse vrouwen slachtoffer van geweld en seksuele vergrijpen. U wordt aangeraden extra waakzaamheid te betrachten en op uw hoede te zijn.

Op de autowegen vinden regelmatig (gewapende) overvallen plaats, met name op de ‘Tema Highway’. U wordt geadviseerd op deze wegen in de avond (inclusief de schemering) niet te stoppen.

Bron: www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/ghana

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739