vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reisadvies Portugal aangepast ivm zware criminaliteit Algarve

Reisadvies Portugal aangepast ivm zware criminaliteit Algarve

Vandaag heeft het Ministerie van Buitenlandse zaken het reisadvies voor Portugal aangepast in verband met een toename van zware criminaliteit.

Toeristen en reizigers in de Algarve moeten waakzaamheid betrachten. Dat betekent dat er veiligheidsrisico’s aanwezig zijn, maar er zijn geen concrete aanwijzingen dat de reiziger hiervan hinder zal ondervinden.

Overvallen in de Algarve

In de Algarve werden meerdere buitenlanders zowel op straat als in woningen het slachtoffer van overvallen. Bij evenementen, op toeristische locaties en openbare gelegenheden wordt u geadviseerd voorzichtig te zijn en goed op te letten. De Portugese autoriteiten zijn een waarschuwingscampagne gestart.

Voor meer informatie raadpleeg het reisadvies voor Portugal.

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739