vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Reisadvies Thailand aangepast ivm actualiteiten in Bangkok

Reisadvies

Reisadvies Thailand aangepast ivm actualiteiten in Bangkok

Het ministerie van Buitenlandse zaken heeft vandaag in verband met de actualiteiten in Bangkok het reisadvies voor Thailand aangepast.

Op de website van de Rijksoverheid staat het volgenden te lezen:

Als gevolg van een omstreden amnestievoorstel en een uitspraak van het internationaal gerechtshof in Den Haag over een grensgeschil tussen Thailand en Cambodja vinden er in het centrum en regeringsdeel van de stad Bangkok (soms massale) demonstraties vóór en tegen de regering plaats.

Het risico bestaat dat hierdoor spanningen kunnen oplopen, met name in het gebied rond het Democracy Monument en Rajdamnoen Avenue. Hoewel deze demonstraties tot nog toe vreedzaam verlopen en niet tegen buitenlanders gericht zijn wordt reizigers geadviseerd in Bangkok waakzaamheid te betrachten.

U wordt aangeraden samenscholingen en demonstraties te mijden en de berichtgeving in de lokale media dagelijks te volgen over de plaatsen waar demonstraties zullen plaatsvinden.

Nadere informatie inzake actuele ontwikkelingen kunt u ook vinden op de website van de Nederlandse ambassade in Bangkok.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739