vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reistip SOS International: noteer voor vertrek noodnummers en reisverzekeringsgegevens

Duitsland wil aanpassing schengenverdrag De alarmcentrale SOS International geeft iedere week een reistip. Deze week: noteer voor vertrek noodnummers en reisverzekeringsgegevens.

Mocht je onverhoopt op vakantie in de problemen komen dan kun je 24 uur per dag bellen met uw alarmcentrale in Nederland. Neem daarom naast de gegevens van je reisverzekering ook jouw zorgverzekeringpas mee. Hierop staan belangrijke gegevens vermeld zoals jouw polisnummer en het telefoonnummer van de alarmcentrale in Nederland. Sla het nummer op in je mobiele telefoon zodat je het direct bij de hand hebt.

Speciaal voor de vakantieganger ontwikkelde SOS International de gratis applicatie SOS op Reis (voor IPhone & Android toestellen). Met deze applicatie heb je direct toegang tot alle relevante noodnummers, jouw verzekeringsgegevens én de alarmnummers in ruim 200 landen. Ook de gegevens van ambassades en consulaten zijn via de applicatie in een handomdraai te vinden. Uiteraard is het eveneens mogelijk direct contact te leggen met de alarmcentrale van jouw verzekeringsmaatschappij.

Downloaden van de SOS op reis applicatie gaat via iTunes of de Android Marketplace.

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739