vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Reisverzekering afsluiten? Dat kan hier vanaf €1,50 per dag!

Reisverzekering afsluiten?
Reisverzekering afsluiten?

Een kortlopende reisverzekering met uitgebreide bagagedekking afsluiten voor je vakantie? Dat kan bij Reisverzekeringblog.nl al vanaf €1,50 per dag.

Ga je op vakantie en wil je een reisverzekering afsluiten? Dat kan voordelig en het is zo geregeld. Je hebt bij ons de keuze uit: Allianz Global Assistance (grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld).

Voor slechts €1,50 per dag ben je in heel Europa goed verzekerd, inclusief dekking voor diefstal, vermissing of beschadiging van bagage tot € 4.000,-

Bereken nu de premie. Je kan daarna besluiten of je de verzekering wilt afsluiten. Je ontvangt de polis direct per e-mail.

Ga je op vakantie en wil je een kortlopende of doorlopende reisverzekering afsluiten? Dat kan hier voordelig en het is zo geregeld.

Let op! Ga je vaker per jaar op vakantie? Dan kan een doorlopende reisverzekering voordeliger zijn.


Doorlopende reisverzekering afsluiten

Ga je vaker per jaar op vakantie? Sluit dan hier een doorlopende reisverzekering af. Dat kan voordelig en het is zo geregeld.

Hier kan je zelf eenvoudig een doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten. Je ontvangt de polis direct per e-mail.

Basisdekking reisverzekering afsluiten

Een reisverzekering afsluiten met uitsluitend basisdekking kan natuurlijk. Je hebt daarnaast ook de mogelijkheid een aantal aanvullende dekkingen mee te verzekeren zoals:

 • Reisongevallen
 • Reisrechtsbijstand
 • Medische Kosten
 • Geld en reischeques
 • Automobilistenhulpverzekering
 • Wintersport/bijzondere (winter)sporten

Europa of werelddekking afsluiten?

Bij het afsluiten van deze reisverzekering heb je de keuze uit Europadekking of Werelddekking. Met de Europadekking ben je verzekerd in alle Europese landen inclusief de Azoren, de Canarische eilanden, Madeira, en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Europadekking geldt ook voor zeereizen tussen de genoemde gebieden. Voor alle overige landen kies je werelddekking.

Waar moet je op letten bij het afsluiten?

Een reisverzekering dien je af te stemmen op jouw persoonlijke situatie. Denk daarbij aan je gezinssamenstelling. Neem je veel of kostbare bagage mee? Kijk dan naar de hoogte van de vergoedingen bij diefstal of verlies. Ga je sporten op vakantie en neem je een sportuitrusting mee? Dan is het raadzaam om die apart bij te verzekeren.

Reisverzekering afsluiten: kortlopend of doorlopend?

Ga je meerdere keren per jaar op vakantie? Dan kan het voordeliger zijn een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Meestal is een doorlopende reisverzekering al goedkoper wanneer je meer dan 17 tot 21 dagen per jaar of met een gezin op vakantie gaat.

Wel of geen medische kosten afsluiten?

Heb je uitsluitend een basiszorgverzekering in Nederland, dan worden in het buitenland alleen de medische kosten vergoed tegen de kostprijs in Nederland. Het verschil moet je dan zelf bijbetalen. Om dit te voorkomen is het raadzaam de dekking voor medische kosten af te sluiten. Buiten Europa geldt in de regel dat spoedeisende hulp tegen de in Nederland geldende prijs wordt vergoed. In dure landen waar de tarieven hoger zijn dan in ons land -zoals in de Verenigde Staten en Canada – loont het dus om je extra te verzekeren tegen mogelijke ziektekosten.

Ziekenvervoer terug naar huis (repatriëringkosten) worden niet altijd gedekt door je zorgverzekering. Daarvoor kun je een reisverzekering afsluiten.

Extreme sporten

Wanneer je van plan bent om tijdens je vakantie gevaarlijke sporten te beoefenen, dan moet dit meestal apart worden meeverzekerd vanwege de risico’s. Kijk voor je een reisverzekering gaat afsluiten of jouw sport wel verzekerd is.

Kinderen tot 5 jaar gratis

Bij Allianz Global Assistance zijn kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd op je polis. Dat scheelt weer premie!

Reisverzekering met hulp bij autopech

Ieder jaar gaan er ruim vier miljoen Nederlanders met de auto op vakantie. Maar liefst één op de vijf automobilisten krijgt in het buitenland met autopech te maken. Ga je met de auto op vakantie naar het buitenland? Sluit dan een reisverzekering af met een extra module voor pechhulp. Laat je vakantie niet verpesten door autopech in het buitenland.

Reisverzekering en uitsluitingen

Zelfs al sluit je de meest uitgebreide reisverzekering af, er bestaan ook uitsluitingen. In dat geval krijg je een schade niet vergoed door je reisverzekeraar. We noemen er een paar:

 • Indien je betrokken bent bij strafbare feiten.
 • Wanneer er schade is ontstaan, terwijl je onder invloed bent van alcohol, bedwelmende, opwekkende of soortgelijke middelen.
 • Onvoorzichtigheid, zoals een tas in je auto laten liggen of je spullen onbeheerd op het strand achterlaten is niet verzekerd.

Dit zijn slechts een aantal opsommingen van uitsluitingen. Lees de polisvoorwaarden van je reisverzekering na voor alle uitsluitingen. Ga je werken tijdens je vakantie of gevaarlijke sporten uitoefenen, neem dan contact op en vraag na of dit gedekt is.

Zelf een reisverzekering afsluiten is eenvoudig

Bij Reisverzekeringblog.nl kun je gemakkelijk zelf een reisverzekering afsluiten in een paar stappen:

 1. Bereken de premie
 2. Voer de gegevens in
 3. Veilig betalen

Nadat je de reisverzekering hebt afgesloten, ontvang je de polis direct per email. Je kunt dan zorgeloos op vakantie.

Vragen?

Heb je een vraag over kortlopende reisverzekeringen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-540 04 08 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739