vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Reisverzekering: Hond gratis meeverzekerd

Reisverzekering: Hond gratis meeverzekerd
Reisverzekering: Hond gratis meeverzekerd

Wanneer jij je hond meeneemt op vakantie naar het buitenland, dan is een reisverzekering met dekking voor huisdieren aan te bevelen.

Reisverzekering voor huisdieren

Sluit hier een kortlopende reisverzekering af bij Allianz Global Assistance, want huisdieren, ook jouw hond, zijn gratis meeverzekerd.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Het Nederlandse hoofdkantoor en de alarmcentrale is gevestigd in Amsterdam. Bij nood wordt je altijd, waar ook ter wereld, in het Nederlandse te woord gestaan. Zelfs 24-uur per dag.

Je hebt al een kortlopende reisverzekering vanaf €1,50 per dag. Je hond en jijzelf zijn dan in geheel Europa verzekerd, inclusief de landen om de Middellandse zee. Bereken hier de premie: Reisverzekering hond gratis meeverzekerd

Hond gratis meeverzekerd op je reisverzekering

De kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance is een uitstekende reisverzekering voor het hele gezin inclusief jouw hond of andere huisdieren. Je kiest zelf hoe je verzekerd wilt zijn. Het is zelfs mogelijk om de kortlopende reisverzekering aan te vullen met een annuleringsverzekering voor het gezin en jouw hond. De voordelen van de Allianz Global Assistance kortlopende reisverzekering:

  • Allianz Global Assistance Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp.
  • Uitgebreide vergoeding van medische kosten.
  • Kinderen t/m 4 jaar gratis meeverzekerd.
  • Hond of andere huisdieren gratis meeverzekerd.
  • Bijzondere sporten en wintersport mee te verzekeren.
  • Gemakkelijk online af te sluiten, direct verzekerd.

Hoeveel bedraagt de premie?

De premie voor een kortlopende reisverzekering van Allianz is bijzonder gunstig. Je hebt al een kortlopende reisverzekering vanaf €1,50 per dag! Je bent dan in geheel Europa verzekerd inclusief de landen om de Middellandse zee. Voor meer informatie over de premie maak online een premieberekening of bekijk de onderstaande tabel:

Kortlopende reisverzekering Allianz
Premie Kortlopende Reisverzekering*
Nederlanddekking
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€ 0,90
----------
Europadekking
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€1,50
Reisongevallen€ 0,10
Medische kosten€ 0,35
Geld en reischeques€ 0,55
Wintersport/bijzondere sporten€ 1,10
Automobilistenhulpverlening€ 13,75
Annuleringsverzekering (standaard)5,9% v/d reissom
----------
Werelddekking excl. VS en Canada
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€ 2,30
Reisongevallen€ 0,10
Medische kosten€ 0,35
Geld en reischeques€ 0,55
Wintersport/bijzondere sporten€ 1,10
Annuleringsverzekering (standaard)5,9% v/d reissom
---------
Werelddekking incl. VS en Canada
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€ 2,95
Reisongevallen€ 0,10
Medische kosten€ 0,35
Geld en reischeques€ 0,55
Wintersport/bijzondere sporten€ 1,10
Annuleringsverzekering (standaard)5,9% v/d reissom
*Premies per dag (exclusief assurantiebelasting).

Heb je nog geen kortlopende reisverzekering? Sluit hem hieronder af!

Hond mee op vakantie naar het buitenland

Veel Nederlanders nemen hun trouwe viervoeter mee op vakantie in Europa. Tijdens je vakantie kan een huisdier ook ziek worden. Dan wil je graag dat de kosten voor de dierenarts vergoed worden.

Annuleringsverzekering met dekking voor je hond

Kies je ervoor om je hond thuis te laten, maar wordt deze voor vertrek plotseling ernstig ziek? Dan is een annuleringsverzekering met dekking voor huisdieren belangrijk. Je kunt dan jouw reis annuleren en de annuleringskosten worden door Allianz Global Assistance voldaan. Je kunt de kortlopende reisverzekering eenvoudig uitbreiden met een annuleringsdekking.

Huisdieren: hond, kat of paard

Onder huisdier verstaat Allianz Global Assistance een hond, kat of paard. Ongeregistreerde dieren als cavia’s, fretten, goudvissen, konijnen etc. vallen daarom niet onder de dekking van deze reisverzekering. Tevens moet je aan kunnen tonen dat het huisdier jouw eigendom is.

Jouw hond prima verzekerd

Jouw hond is prima verzekerd bij Allianz Global Assistance, je hoeft er zelfs geen extra premie voor te betalen:

Terugreiskosten huisdier
De kosten voor het repatriëren van je hond worden door Allianz Global Assistance vergoed indien deze het gevolg zijn van een verzekerde gebeurtenis.

Medische kosten huisdieren
De medische kosten voor je huisdier zijn meeverzekerd in de rubriek medische kosten van jouw eigen reisverzekering. Per reis geldt er een maximum aan medische kosten per hond van € 125,-. Per polis kan er maximaal € 250,- voor alle huisdieren samen worden uitgekeerd.

Annuleringsverzekering voor je hond
Wanneer je een Annuleringsverzekering hebt afgesloten bij Allianz Global Assistance, dan kun je hier in bepaalde situaties gebruik van maken. bijvoorbeeld als jouw hond binnen zeven dagen voor vertrek iets overkomt. In de volgende situaties kun je een beroep doen op deze verzekering:

  • Bij overlijden van je hond.
  • Bij een levensgevaarlijke ziekte van je hond
  • Bij het oplopen van een levensgevaarlijk letsel van je hond.
  • Je mag dan je reis annuleren en de annuleringskosten worden vergoed.

Europese regels voor reizen met je hond

Als EU-burger mag je vrij met je hond rondreizen in Europa op voorwaarde dat jouw huisdier een Europees huisdierenpaspoort heeft. Uit dit paspoort, dat je bij elke erkende dierenarts kunt krijgen, moet blijken dat de inenting tegen hondsdolheid nog geldig is.

Is jouw hond minder dan 3 maanden oud (en nog niet tegen hondsdolheid ingeënt), ga dan na wat de regels van het land van bestemming zijn.

Om met je hond naar Finland, Ierland, Malta of het Verenigd Koninkrijk te mogen reizen, moet deze behandeld zijn tegen de lintworm Echinococcus. Hiervoor gelden de volgende regels: de behandeling moet door een dierenarts worden toegediend gedurende niet meer dan 120 uur en ten minste 24 uur voor het binnenkomen van Finland, Ierland, Malta of het Verenigd Koninkrijk de behandeling moet door deze dierenarts in de betreffende rubriek van het paspoort worden gecertificeerd.

Identificatieplicht hond
Jouw hond moet een elektronische microchip of een vóór 3 juli 2011 aangebrachte leesbare tatoeage dragen met de in het paspoort vermelde code.

Over Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance is onderdeel van de Allianz Group, één van de grootste verzekeraars en vermogensbeheerders ter wereld. Deze organisatie is wereldwijd marktleider in hulpverlening, reisverzekeringen en persoonlijke diensten. Allianz Global Assistance Group opereert met bijna 11.000 medewerkers op vijf continenten, in meer dan 34 landen. 250 miljoen klanten profiteren van de diensten van de groep, dat is 4% van de hele wereldbevolking.

Sluit vandaag nog online de complete kortlopende reisverzekering af van Allianz Global Assistance en ga met een gerust gevoel met je hond op vakantie.

Vragen?

Heb je een vraag over reisverzekeringen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (09.00 -12.00 uur) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739