vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reisverzekering online afsluiten bij Reisverzekeringblog.nl

Reisverzekering online afsluiten

Reisverzekering online afsluiten

Een reisverzekering online afsluiten kan snel en eenvoudig bij Reisverzekeringblog.nl Je hebt al een kortlopende reisverzekering met bagagedekking en Europadekking vanaf €1,50 per dag.

Reisverzekering nodig?

Ga je op reis en heb je een reisverzekering of annuleringsverzekering nodig? Dan ben je bij Reisverzekeringblog.nl aan het juiste adres.

Speciale reisverzekeringen

Ben je op zoek naar een speciale reisverzekering voor bijzondere omstandigheden, dan kunnen wij je vrijwel altijd helpen. Voor iedere reis of situatie is er wel een geschikte reisverzekering te vinden.

Zo kan je bij ons terecht voor de volgende situaties:

 • Je gaat werken in het buitenland (ook vakantiewerk) en je zoekt een reisverzekering waarbij werken is toegestaan.
 • Er komt een toerist naar Nederland en die heeft voor zijn visum een Schengenreisverzekering nodig.
 • Je gaat studeren in het buitenland of als Au Pair werken.
 • Je hebt een actieve vakantie geboekt en je zoekt een reisverzekering waarbij gevaarlijke sporten ook meeverzekerd zijn.
 • Je bent een annuleringsverzekering vergeten, maar je wilt deze alsnog afsluiten.
 • Je gaat voor wedstrijden naar het buitenland en je wilt je sportuitrusting goed verzekeren.
 • Je gaat met een grote groep een dagje weg en je wilt daarvoor een reisverzekering.
 • Je gaat een jaartje backpacken en je wilt goed verzekerd zijn.

Een reisverzekering online afsluiten

Bij Reisverzekeringblog.nl kan je 24 uur per dag en 7 dagen per week een reisverzekering via onze website afsluiten. Je kiest eerst de verzekering die bij jouw reissituatie past. Je kunt ook een reisverzekering voor iemand anders afsluiten. Ga je een reisverzekering afsluiten voor iemand anders? Dan moet je bij het invullen je eigen gegevens bij verzekeringnemer invullen. Degene voor wie je de polis afsluit is dan de verzekerde. 

Reisverzekeringen op aanvraag

Er zijn verzekeringen die je direct online kan afsluiten. Je ontvangt dan direct naar het afsluiten de polis en de polisvoorwaarden per e-mail. Sommige bijzondere reisverzekeringen vraag je wel online aan, maar je ontvangt niet direct de polis. Deze reisverzekeringen moeten eerst geaccepteerd en opgemaakt worden. In vrijwel alle situaties sturen wij de polis binnen 24 uur naar je emailadres.

De volgende stappen moet je nemen om een polis online af te sluiten:

Stap 1: Je berekent eerst de premie.
Stap 2: Je vult je persoonsgegevens in.
Stap 3: Controleer je gegevens en betaalt.
Stap 4: De polis wordt direct per email naar je verzonden.

De volgende polissen kan je direct online afsluiten:

Allianz Global Assistance

 • Kortlopende Reisverzekering
 • Kortlopende Annuleringsverzekering
 • Globetrotter Reisverzekering
 • Adventure & Survival Verzekering
 • Au Pair Insurance
 • Ticket Annuleringsverzekering
 • Assistant Services

Kortlopende reisverzekering afsluiten

Ga je op vakantie en wil je een reisverzekering afsluiten? Dat kan voordelig en het is zo geregeld. Bereken nu de premie. Je kan daarna besluiten of je de verzekering wilt afsluiten. Je ontvangt de polis direct per e-mail.

Advies over reisverzekeringen

Ga je naar het buitenland voor werk, studie, vakantie, wedstrijden, familiebezoek, etc. en heb je vragen over de best passende reisverzekering, neem dan contact met ons op.

Bij Reisverzekering Blog.nl kan je terecht voor advies en de juiste reisverzekering. Wij gaan altijd op zoek naar de beste en de voordeligste oplossing voor jou.

Vragen?

Heb je een vraag over kortlopende reisverzekeringen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-540 04 08 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Er zijn 2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739