vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Reisverzekering voor je skivakantie nodig? Hier snel online geregeld!

Reisverzekering voor je skivakantie

Reisverzekering voor je skivakantie

Op zoek naar een reisverzekering voor je skivakantie? Hier regel je het snel en voordelig met een uitstekende kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance. Met de extra dekking voor wintersport, ski je goed verzekerd de piste af. Ook jouw wintersport-uitrusting is verzekerd tegen beschadiging en diefstal.

De premie voor de wintersportreisverzekering is gunstig. Voor slechts € 2,70 per dag ben je uitgebreid verzekerd in heel Europa. Je mag dan zelfs aan bijzondere wintersporten gaan doen, zoals  speedskiën, skispringen, skivliegen, figuurspringen bij freestyle-skiën, ski-alpinisme, paraskiën, heliskiën en nog veel meer.

Wintersport

Nog even en je kan weer gaan skiën in Frankrijk, Oostenrijk of Duitsland. En wat is dat toch fantastisch. Hoog in een skilift als de zon boven de berg opkomt, het heldere licht, de adembenemende uitzichten en de geur van vrieslucht. Natuurlijk zorg je er ook voor dat jouw skivakantie geen financieel drama wordt en sluit je een goede reisverzekering met wintersport dekking af. Dat kan hier online in slechts drie stappen bij Allianz Global Assistance de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld.

Reisverzekering met wintersportdekking voor jouw skivakantie

Voor jouw skivakantie is het belangrijk om te kiezen voor een reisverzekering met dekking voor wintersport en geneeskundige kosten. In dat geval zijn jouw (gehuurde) ski’s, ski-uitrusting, skipassen en de niet gevolgde skilessen verzekerd. Dat wil zeggen dat je deze kosten terug kan ontvangen, indien dit onder de dekking valt. Je kan bijvoorbeeld je knie verdraaien of een pols breken. In dat geval is er sprake van medische kosten. Maar ook als je niet ongelukkig valt kan je gedupeerd worden, bijvoorbeeld als jouw ski-uitrusting gestolen wordt.

Medische kosten meeverzekeren is ons advies!

Medische kosten die niet worden vergoed door je zorgverzekering kan je verzekeren met een reisverzekering van Allianz Global Assistance. Dat geldt ook voor het verplicht eigen risico van 350 euro op je zorgverzekering. Ook dat wordt volledig vergoedt. Het is daarom van belang dat je de dekkingen medische kosten en wintersport beide meeverzekerd op jouw reisverzekering. Wanneer je dan op de Oostenrijkse skipiste met een banaan naar het dal moet worden gebracht, dan valt dit onder de dekking ‘medische kosten’. Dat geldt ook voor opname in een privé-kliniek of een een eventuele gipsvlucht naar Nederland.

Sluit nu een reisverzekering voor jouw skivakantie af

In slechts drie stappen sluit je zelf een kortlopende of doorlopende reisverzekering voor je wintersportvakantie af. De kortlopende reisverzekering kan je betalen met automatische incasso of iDEAL. De polis ontvang je direct per e-mail.

Wintersportverzekering Allianz Global Assistance: ruime dekking

Met het afsluiten van een reisverzekering met wintersportdekking ben je ook gedekt voor bijzondere wintersporten zoals: ijsklimmen, skeleton, bobslederijden, ijshockey, speedskiën, speedraces, skijöring, skispringen, skivliegen, figuurspringen bij freestyle-skiën, ski-alpinism, paraskiën en heliskiën.

Wintersportuitrusting ook verzekerd

Een wintersport reisverzekering van Allianz Global Assistance biedt daarnaast dekking tegen verlies of diefstal van je wintersportuitrusting, zoals eigen of gehuurde ski’s of snowboards inclusief bindingen, skistokken en skischoenen. Mocht je door een ongeval niet meer kunnen skiën dan krijg je ook de vooruitbetaalde maar niet benutte skipassen, -huur en -lessen vergoedt. Worden je ski’s gestolen dan ontvang je een vergoeding voor de kosten van het huren van vervangende ski’s en/of skischoenen.

Wintersportdekking bij Allianz Global Assistance: beste keuze

  • Een wintersport reisverzekering bij Allianz Global Assistance is de beste keuze, omdat:
  • De wintersport reisverzekering uitstekende voorwaarden en ruime dekking kent.
  • Allianz Global Assistance de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld is.
  • Allianz Global Assistance eigen alarmcentrales heeft in 29 landen.
  • Je altijd een snelle en eerlijke schadeafhandeling (online binnen vijf werkdagen) kunt verwachten.

Vragen?

Heb je nog vragen over een reisverzekering voor jouw skivakantie? Neem dan contact met ons op.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739