vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Reisverzekering: Vakantie, studie of (vrijwilligers)werk in het buitenland

Reisverzekering: Vakantie, studie of (vrijwilligers)werk in het buitenland
Reisverzekering: Vakantie, studie of (vrijwilligers)werk in het buitenland

Nu het einde van het schooljaar in zicht komt, vertrekken veel geslaagden en afgestudeerden naar het buitenland voor vakantie, (vrijwilligers)werk of een extra studie.

Ga jij binnenkort ook op reis? Controleer je bestaande doorlopende reisverzekering of sluit een reisverzekering af. Er kan namelijk altijd iets vervelends gebeuren op reis. En zonder passende reisverzekering kunnen de kosten hoog oplopen.

Kortlopende reisverzekering

Een kortlopende reisverzekering is ideaal voor een korte vakantie naar het buitenland. Gebeurt er iets tijdens de reis? Bijvoorbeeld een ongeluk, of bagage die gestolen wordt of kwijtraakt. Dan biedt Allianz Global Assistance hulp. Vergeet ook het afsluiten van een annuleringsverzekering niet. Onverwachts toch een herexamen? Dan is het een prettig idee dat de vakantie geannuleerd kan worden. Je kan de annuleringsverzekering heel eenvoudig samen met de Kortlopende Reisverzekering afsluiten. Afsluiten of meer informatie: Kortlopende reisverzekering.

Globetrotter Verzekering

Gaat je voor een langere periode naar het buitenland? Bijvoorbeeld voor lange reis, studie of (vrijwilligers)werk, dan is de Globetrotter Verzekering ideaal. Door de flexibele opbouw is deze verzekering op maat samen te stellen. Bijvoorbeeld de keuze tussen Europadekking of óók Werelddekking. En reis je met waardevolle spullen? Dan kan bagage extra verzekerd worden. De verzekering kan afgesloten worden voor een periode van 1 maand tot 24 maanden. En komt je eerder terug? Geen probleem, dan krijg je de premie voor de niet gereisde maanden terug. Dit geldt als er geen beroep is gedaan op de verzekering en als je minimaal een maand eerder terugkomt voor de einddatum van de verzekering. Lees hier alles over de Allianz Globetrotterverzekering.

Vragen?

Heb je een vraag over reisverzekeringen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-540 04 08 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739