vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Reisverzekeringfraude poll: ruim 70% van de reizigers zegt eerlijk te zijn.

Een poll op de website van het weekblad Kampioen van de ANWB geeft aan dat een ruime meerderheid de lezers (71,3%) nooit iets onterecht zal claimen bij een reisverzekeraar.

Meer dan 21% van de lezers claimt sowieso nooit iets. Toch zegt 6,1% wel te willen sjoemelen om iets onder de dekking te laten vallen.

Een klein aantal neemt het niet zo nauw met de waarheid:

‘Ja, ze keren ook vaak genoeg niet uit als het wel terecht is’ (0,6 procent) en ten slotte:

‘Ja, ik betaal niet voor niets premie’ (0,8 procent).

Er deden 509 mensen mee aan de poll.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739