vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Rusland wil meer geld voor visum

Rusland wil meer geld voor visum

De prijzen voor een visum voor Rusland zijn fors verhoogd en wel bijna twee keer zo hoog dan voorheen. Koste een visum vorige week nog 35 euro, vanaf deze week telt de aanvrager 65 euro neer voor het reisdocument.

De Russische ambassade besteedt nu ook de visumaanvragen uit aan een commercieel bureau; Visa Handling Service.

De levertijd van een toeristenvisum wordt iets langer. Dat was vijf dagen en wordt zes dagen. Het consulaat wil minder tijd besteden aan visumaanvragen.

De prijsverhoging voor de Russische visa zou niets te maken hebben met de naderende Olympische Spelen in Sotsji, zoals sommigen beweren. De plannen voor het uitbesteden en hogere prijzen golden al voor een aantal andere landen waaronder België.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739