vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Rusland wil meer toerisme door gratis verstrekken van E-visum

Gratis E-visum voor Rusland

Gratis E-visum voor Rusland

Rusland is een snel groeiende populaire vakantiebestemming. In 2018 bezochten 4,2 miljoen toeristen de Russische Federatie. Ook Nederlanders weten het uitgestrekte land steeds vaker te vinden. En je bent in slechts 3,5 uur vanaf Amsterdam in Sint-Petersburg.

Mede dankzij het WK 2018 heeft Rusland het aantal buitenlandse toeristen met 10% zien stijgen. De autoriteiten willen het toerisme verder stimuleren en daarvoor is het visumaanvraag proces vereenvoudigd. Zo is het nu al mogelijk om een gratis E-visum te krijgen voor Sint Petersburg en Kalingrad. Eind volgend jaar moet voor heel Rusland een E-visum gaan gelden.

Nu is het verkrijgen van een visum voor Rusland lastig en tijdrovend. Om een visum aan te vragen moet je eerst naar de Russische ambassade en de uiteindelijke afgifte van het visum kan weken in beslag nemen. Ook moet er een Engelstalige verzekeringsverklaring worden overlegd.

Een E-visum is daarom een goede oplossing, een visum voor de Russische Federatie kan dan gemakkelijk en snel online worden aangevraagd. Het E-visum wordt per email verstrekt.

Meer informatie over een E-visum voor Rusland, lees je hier: The Ministry of Foreign Affairs of the Russian Federation Consular department

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739