vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Ryanair vertrekt vanaf vandaag ook vanaf Schiphol

Ryanair Vanochtend is de eerste vlucht van Ryanair op Schiphol verwelkomd. De Ierse prijsvechter begint met vier dagelijkse vluchten tussen Dublin en Amsterdam.

De prijsvechter vliegt vier keer per dag tussen Ierland en Schiphol en is daarmee vooral een concurrent van Aer Lingus die vijf keer per dag vliegt. KLM werkt met Aer Lingus samen, maar vliegt niet zelf op Dublin. Aer Lingus heeft de tarieven al verlaagd.

Vanaf volgend jaar wil Ryanair veel meer bestemmingen vanaf Schiphol aanbieden. Het gaat dan om steden als Londen, Rome, Madrid en Barcelona. Ryanair gaat daarmee de strijd aan met KLM en Transavia en zegt lagere prijzen te vragen.

De vliegtuigen van Ryanair zullen parkeren aan de H/M-gates, waar alle andere prijsvechters zoals EasyJet en Norwegian ook parkeren.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739