vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Saoedische prinses verlaat hotel zonder de rekening van 6 miljoen euro te betalen

Reizigers naar peru opgepast: toename gele koorts gevallen Maha al-Sudani, de voormalige echtgenote van Saoedi-Arabische prins Nayef ben Abdel Aziz, probeerde het luxe Shangri-La hotel in Parijs te verlaten zonder het betalen van een rekening van zes miljoen euro.

Deze gepeperde rekening was voor haar eigen verblijf en haar 60-koppige gevolg, zo schrijft de krant Le Parisien.

Ambassadeur van Saoedi-Arabië

Omdat de prinses diplomatieke onschendbaarheid geniet, werd de ambassadeur van Saoedi-Arabië erbij geroepen om te bemiddelen. Hoewel de hoteldirectie in eerste instantie de politie inschakelde, beweert de hotelmanager nu dat er geen problemen zijn met klanten. Ook zouden er geen openstaande rekeningen zijn.

Het is niet de eerste keer dat de prinses in verband wordt gebracht met onbetaalde rekeningen. Kledingketen Key Largo schakelde in 2009 de rechter in omdat er nog voor 90.000 euro aankopen op haar naam niet betaald waren.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739