vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Schiphol beste luchthaven Europa en 3e ter wereld

Schiphol-amsterdam

Schiphol beste luchthaven Europa en 3e ter wereld

Reizigers hebben Schiphol opnieuw uitgeroepen tot beste luchthaven van Europa. Voor de tweede keer op een rij mocht Amsterdam Airport Schiphol deze toonaangevende award in ontvangst nemen tijdens de Passenger Terminal Expo in Geneve.

Schiphol steeg ook op de ranglijst van beste luchthavens ter wereld en staat nu op nummer 3. Düsseldorf Airport werd bekroond met de titel ‘Best Regional Airport Europe’.

Reizigers roemen reisUitgebreid Schiphol

Reizigers prijzen Schiphol als een overzichtelijke en efficiënte luchthaven om over te stappen. Dat is onder meer te danken aan de goede selfservice faciliteiten die een prettig en efficiënt reisproces mogelijk maken. Ook wordt Schiphol geroemd voor haar kwalitatief hoogwaardige en brede aanbod aan voorzieningen op het gebied van winkels en horeca.

“Het Uitgebreid voor reizigers en een efficiënt en betrouwbaar reisproces staan bij ons centraal. Wij zijn er dan ook bijzonder trots op dat reizigers ons opnieuw waarderen als beste luchthaven van Europa. Deze prijs is niet alleen een erkenning voor Schiphol maar ook voor onze business partners, in het bijzonder KLM”, aldus Maarten de Groof, Executive Vice President & CCO.

Top 5 beste luchthavens ter wereld

De top 5 van de wereld ziet er als volgt uit:

  1. Singapore Changi Airport
  2. Incheon International Airport (Zuid-Korea)
  3. Amsterdam Airport Schiphol
  4. Hong Kong International Airport
  5. Beijing Capital International Airport

Wereldwijde benchmark luchthavens

The World Airport Awards, in de reisindustrie beter bekend als de Passenger’s Choice Awards, worden gezien als de wereldwijde benchmark die de kwaliteit van luchthavens in kaart brengt. Voor de Awards over 2013 ondervroeg Skytrax ruim 12 miljoen reizigers uit meer dan honderd landen over de kwaliteit van 395 luchthavens ter wereld. Het onafhankelijk onderzoek wordt sinds 1999 verricht.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739