vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Staking luchtverkeersleider Portugal zorgt voor hinder vliegverkeer

vlucht vertraagd

Staking luchtverkeersleider Portugal zorgt voor hinder vliegverkeer

Vandaag staken luchtverkeersleiders in Portugal en dat kan gevolgen hebben voor reizigers uit Nederland.

Easyjet laat weten twee vluchten tussen Amsterdam en Lissabon te schrapen. KLM, Arkefly en Transavia verwachten weinig problemen.

Twee vakbonden in Portugal hebben opgeroepen tot een algemene staking in het land, de vierde in twee jaar. Ook het openbaar vervoer ligt plat.

Portugal reguleert een groot deel van het Atlantische luchtverkeer. Vluchten naar Portugal zullen waarschijnlijk hinder ondervinden van deze stakingen. Vliegverkeer dat het Portugese luchtruim moet doorkruizen zal ook getroffen worden.

Easyjet voorziet flinke vertragingen en mogelijk geannuleerde vluchten. Behalve de twee vluchten van en naar Nederland schrapte Easyjet nog zes vluchten. Reizigers op deze vluchten krijgen een vergoeding.

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739