vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Steeds meer dure computer elektronica mee op vakantie


Steeds meer dure computer elektronica mee op vakantie
 We zeulen ieder jaar van alles mee naar onze vakantiebestemming. Het mag aan niets ontbreken. Dit jaar neemt bijna 50% van de vakantiegangers een Laptop of een Tablet, zoals een iPad mee, dat blijkt uit een onderzoek van Zoover.

Laptop

De populariteit van laptops en tablets zorgt er ook voor dat we steeds meer eisen stellen aan onze accommodatie. Zo is voor bijna 75% van de vakantiegangers internettoegang belangrijk bij het boeken van camping of in het hotel. Daarvan wenst meer dan 60% WiFi ontvangst op het gehele terrein. Bijna 30% is tevreden met een centraal punt bij bijvoorbeeld de receptie. Voor slecht 4% is mobiel internet afdoende

Boeken en e-readers

Een goed boek neemt in 62% van de koffers ruimte in beslag. Als gevolg van de opkomst van de e-reader nemen we meer boeken mee dan ooit, gemiddeld 9 stuks. Papieren boekenlezers nemen gemiddeld 2 tot 3 boeken mee. Of: van de papieren variant gaan er zo’n 2 a 3 exemplaren mee in de koffer.

De modernere spelcomputer is nog een stuk minder populair. Deze mag mee bij bijna 6% van de vakantiegangers in 2012. Een muziekje voor tijdens de reis of op het strand doet het ook goed: Mp-3 spelers zoals de iPod gaan in zo’n 24% van de koffers mee.

Smartphone meest geclaimd op een reisverzekering

Vorig jaar zomer stond de smartphone op nummer 1. van meest geclaimde schade op een reisverzekering. Uit dat zelfde onderzoek van de Europeesche blijkt dat veel Nederlanders een tablet mee op vakantie neem. Zelfs 47% gebruikt de tablet dagelijks. Toch komt deze niet voor in de top 10. van meest geclaimde schade. Blijkbaar is men extra voorzichtig met dit apparaat.

Denk aan de bagagedekking van je reisverzekering

Ga je op vakantie en wil je een kortlopende of doorlopende reisverzekering afsluiten? Dat kan hier voordelig en het is zo geregeld.

Let op! Ga je vaker per jaar op vakantie? Dan kan een doorlopende reisverzekering voordeliger zijn.


Doorlopende reisverzekering afsluiten

Ga je vaker per jaar op vakantie? Sluit dan hier een doorlopende reisverzekering af. Dat kan voordelig en het is zo geregeld.

Hier kan je zelf eenvoudig een doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten. Je ontvangt de polis direct per e-mail.

Vragen?

Heb je een vraag over reisverzekeringen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739