vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Surinamers opgelicht met vliegtickets Paramaribo – Amsterdam

Een medewerkster van een reisbureau in Paramaribo is gearresteerd wegens oplichting. De 51-jarige vrouw verkocht niet bestaande vliegtickets van Paramaribo naar Amsterdam, zo laat de NOS weten.

De verdachte handelde uit naam van het niets vermoedende reisbureau. Ze verkocht tickets van de vliegtuigmaatschappijen SLM en KLM, liet de klanten geld naar haar eigen bankrekening overmaken, maar men ontving geen tickets.

Er zijn tot nu toe tien aangiften gedaan. De slachtoffers hebben in totaal zo’n 13.000 euro naar de vrouw overgemaakt. De Surinaamse politie heeft het vermoeden dat meer mensen zijn opgelicht en roept slachtoffers op zich te melden.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739