vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

‘Tirol heeft de beste skigebieden ter wereld’

‘Tirol heeft de beste skigebieden ter wereld’

Volgens wintersporters zijn de beste skigebieden ter wereld te vinden in Tirol. Bij de jaarlijkse skigebieden test van het gerenommeerde portal Skiresort.de, kwam Tirol (Oostenrijk) als onbetwiste winnaar uit de bus.

De top vier van beste skigebieden wereldwijd 2012 zijn:

  1. SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental
  2. Kaltenbach/Hochzillertal-Hochfügen
  3. Serfaus-Fiss-Ladis
  4. St. Anton am Arlberg.

Serfaus-Fiss-Ladis sleepte eveneens de publieksprijs voor beste skiresort in de wacht. In totaal zijn meer dan 120 skigebieden getest in elf landen.

Skigebiedentest

Met een score van 4,7 op 5 staat een viertal Tiroler skigebieden bovenaan de lijst van ’s werelds beste skigebieden. Bij de skigebiedentest staan 18 criteria centraal, uiteenlopend van de omvang van het skigebied tot gezinsvriendelijkheid, sneeuwzekerheid en après ski.

“Deze onderscheidingen zijn voor ons zowel een eer als bevestiging”, vertelt CEO van de Tirol Tourist Board Josef Margreiter. “De kwaliteit en competentie die onze innovatieve ondernemers en hun medewerkers bieden, wordt door onze gasten zeer gewaardeerd. Met de positieve testresultaten van deze bekwame en prestigieuze internationale organisatie verheugen wij ons op een succesvol skiseizoen”.

Serfaus-Fiss-Ladis publieksfavoriet

Serfaus-Fiss-Ladis kwam eveneens als beste uit de bus bij de publieksprijs beste ski resort, waarbij 40.000 wintersporters deelnamen aan een klanttevredenheidsonderzoek. Met name bij de onderdelen accommodaties, gastvrijheid en veiligheid op de piste scoorde het gebied uitstekend. Ook dit jaar behaalde Serfaus-Fiss-Ladis een indrukwekkende score wat betreft aanbod voor kinderen en gezinnen.

Skiresort.de test sinds 15 jaar vrijwel alle skigebieden ter wereld. De awards worden dan ook beschouwd als de Oscars van de wintersportbranche.

Consumenten vinden meer informatie over Tiroler wintersportgebieden en accommodaties op www.vakantie.tirol.at.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739