vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Tsjechië: betaalbaar alternatief voor wintersporters

Wintersport Tjechie

Wil je graag op wintersport maar is je budget beperkt? Dan is Tsjechië wellicht een prima alternatief.

Tsjechië is een bestemming voor zowel families als vriendengroepen die ondanks de crisis op een betaalbare manier de sneeuw willen opzoeken. Zo kost een biertje bij de après-ski slechts 50 eurocent en heb je met één skipas toegang tot vijf populaire en sneeuwzekere gebieden in het noordelijk gelegen Reuzengebergte, de zogenaamde ‘Skiregion’.

Vijf gebieden op één skipas

Op slechts 9 uur rijden van Utrecht ligt het Reuzengebergte waarin de vijf meest populaire wintersportgebieden van Tsjechië zich bevinden: Harrachov, Rokytnice nad Jizerou, Paseky nad Jizerou, Rejdice en Príchovice. Het Reuzengebergte is omgeven door natuur en massatoerisme is hier ver te zoeken.

Skigebied Rokytnice nad Jizerou biedt de langste afdaling vanaf het hoogste punt van Tsjechië: de berg Lysa Hora (1312 meter). Harrachov is beroemd vanwege de wereldkampioenschappen skischansspringen.

Voor meer informatie: Skiregion – www.skiregion.cz

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739