vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Unieke vakantie-ervaringen zijn de trends op de Vakantiebeurs 2013

Reizigers naar peru opgepast: toename gele koorts gevallen

Vakantiebeurs

Fietsen of wandelen over de Chinese Muur, een trip met camper of caravan naar het Noorderlicht of actief meehelpen bij een wetenschappelijk onderzoek onder walvissen en dolfijnen bij de Azoren.

Unieke belevenissen

Het zijn enkele sprekende voorbeelden van vakantieactiviteiten die steeds meer de belangstelling opwekken van de Nederlandse toerist. Niet primair een specifiek land, maar steeds vaker de wens om tijdens de vakantie zo’n unieke, intense ervaring te beleven is bepalend voor de keuze van de volgende bestemming.

Een groeiend fenomeen dat op de vernieuwde Vakantiebeurs voor het eerst met een gericht aanbod zichtbaar tot uiting wordt gebracht. De data van de komende 43ste editie zijn van woensdag 9 januari tot en met zondag 13 januari 2013.

Ideale mix

De Vakantiebeurs stoelt op belangrijke pijlers: de aanwezigheid van reisorganisatoren, stands van landen, accommodaties, aan reizen gelieerde ondernemingen en meer dan ooit dit jaar de populaire vakantietopics. De bezoekers hebben direct contact met de aanbieders die voor hen interessant zijn. Dit jaar zijn alle landen overzichtelijk bij elkaar geplaatst. Zo is Afrika niet verspreid over meerdere beurshallen maar omvat het continent heel hal 3 met als inspirerend middelpunt het Zuid-Afrika Paviljoen.

Met de toegankelijke catalogus op de website kunnen bezoekers hun persoonlijke wensen op een rijtje zetten en op de Vakantiebeurs de eerste dag beleven van een spannende expeditie of andere droomvakantie.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Er is één reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739