vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

VakantieBieb: Gratis een boek lezen tijdens je vakantie

Ook tijdens je vakantie wil je af en toe even dingen doen waar je normaal gesproken geen tijd voor hebt, zoals een goed boek lezen. Vanaf deze maand kan je de VakantieBieb-app downloaden, waarmee je gratis boeken kunt lezen tijdens je vakantie.

De app is een uitkomst voor iedereen, zowel jong als oud, die op vakantie gaat en geen zin heeft om stapels boeken in de koffer mee te nemen.

Waar je ook bent, op het strand, bij het zwembad, in de tuin of op je balkon, deze app stelt je in staat om een grote selectie Nederlandse e-books te selecteren. De app is razend populair bij vakantiegangers, dat blijkt wel uit de 345.000 downloads.

Dit jaar is de app onderverdeeld in leeftijdscategorieën en leesniveaus. Ook is het aanbod uitgebreid met meer jeugdboeken en meer boeken voor volwassenen.

De VakantieBieb kun je gratis downloaden op je tablet of mobiel. Voor meer informatie: www.vakantiebieb.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739