vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Veel last minute boekers onverzekerd

Uit een onderzoek van D-reizen is gebleken dat meer dan 50% van de Nederlanders die een lastminute vakantie boeken (binnen vier weken voor vertrek) geen annuleringsverzekering afsluiten.

Een kortlopende reisverzekering wordt vaak wel afgesloten bij een last minute boeking. Een belangrijke overweging om geen annuleringsverzekering af te sluiten zouden de kosten van de verzekering zijn.  Maar ook last minute vakanties worden regelmatig geannuleerd. Zonder annuleringsverzekering zijn de kosten daarvan niet verzekerd en ben je de volledige reissom kwijt.

Een woordvoerder van D-reizen spreekt van duizenden Nederlanders die toch onverwachts een vakantie moeten annuleren en daardoor een flinke financiële tegenvaller hebben. D-reizen raad daarom de klanten altijd aan een annuleringsverzekering af te sluiten, ook wanneer men een last minute boekt. Er kan immers altijd onverwacht iets vervelends gebeuren, zowel voor vertrek als tijdens de vakantie.

D-reizen heeft een speciale last minute annuleringsverzekering die ook eventuele niet genoten vakantiedagen vergoed als men door een ernstige ziekte, ongeval of overlijden eerder naar huis moet.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739