vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Verbond van Verzekeraars lanceert nieuwe consumentenwebsite

Verbond van Verzekeraars lanceert nieuwe consumentenwebsite

Consumenten met een vraag over verzekeren kunnen vanaf heden terecht op een nieuwe website van het Verbond van Verzekeraars. De website VanAtotZekerheid.nl geeft objectieve informatie over verzekeren en helpt consumenten kritisch te kiezen bij het afsluiten van een polis.

“De website VanAtotZekerheid.nl vervangt de oude site allesoververzekeren.nl”, vertelt Richard Weurding, algemeen directeur van het Verbond. “De nieuwe website is moderner en leidt zowel ervaren als onervaren bezoekers gemakkelijk door de inhoud.

Consumenten die precies weten wat ze zoeken kunnen het zoekveld of de begrippenlijst gebruiken. Bezoekers die dat niet precies weten, worden op weg geholpen doordat we de informatie ook per thema aanbieden. Denk aan het krijgen van een kind of op reis gaan.”

Verzekeren in 4 stappen

In de nieuwe website is ook de site allesoverdepolis.nl geïntegreerd. Op die site stonden de verschillende stappen die je tegenkomt bij het afsluiten, wijzigen of stopzetten van een verzekering. Die informatie is nu ondergebracht op VanAtotZekerheid.nl, onder de noemer ‘Verzekeren in 4 stappen’. Weurding: “Alle informatie staat nu bij elkaar. Zo lees je wat een inboedelverzekering is, en vind je ook meteen waar je op moet letten als je de polis ontvangen hebt.”

VerzekeraarsVernieuwen

De nieuwe website is onderdeel van het programma VerzekeraarsVernieuwen. Dit programma stelt het belang van de klant centraal en bundelt allerlei initiatieven die bijdragen aan het herstel van vertrouwen in de sector. Het programma loopt sinds 2009 en is in 2013 een tweede fase ingegaan. In deze tweede fase wordt gewerkt aan een duurzame verbinding tussen de klant, verzekeraar en de samenleving.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739