vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Vijf toeristen verdronken in Italië

Italië wordt geteisterd door hitte en doden op de beroemde Italiaanse stranden. De afgelopen week verdronken er vijf toeristen, zo melden Italiaanse media. Al eerder waren er sterfgevallen door de extreme hitte.

In Alba Adriatica verdronk een toerist vlakbij het hotel waar hij verbleef. Op Sicilië spoelde het levenloze lichaam aan van een 31-jarige man die enkele uren eerder tegen zijn vrienden had gezegd dat hij ging zwemmen. Aan de Apulische kust viel een 81-jarige man in het water en verdronk. Even verderop bezweek een 70-jarige vrouw die mogelijk ook verdronken is. Op een Toscaans strand verdronk een 64-jarige toeriste uit Rome, waardoor de balans op vijf doden uitkomt.

Hitte in Italië

Het is nog steeds erg warm in Italië (tot 40 graden in het zuiden van het land) en wellicht heeft de hitte ook een rol gespeeld bij de vele sterfgevallen. Naar verwachting wordt het deze week iets minder warm langs de Italiaanse kusten.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739