vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Visum Suriname: E-visum en E-toeristenkaart nu ook te betalen met iDEAL

Visum voor Suriname

Visum voor Suriname

Het Surinaamse Ministerie van Buitenlandse Zaken laat weten dat de betalingsmogelijkheid voor een e-visum en e-toeristenkaart is verruimd met de online betaalmogelijkheid iDEAL.

Hiermee wordt voor visumaanvragers de opties om te betalen groter. Het aanvragen van een e-visum en e-toeristenkaart voor Suriname wordt ook eenvoudiger door een eenvoudiger aanvraagformulier.

Het ministerie laat weten dat de verkoop van toeristenkaarten op de Johan Adolf Pengel-luchthaven, te Saint Laurent du Maroni en te Canawaima, na 31 december van dit jaar zal worden stopgezet. Vanaf 01 januari 2020 zullen het visum en de toeristenkaart alleen via de officiële website kunnen worden aangevraagd.

De website voor de aanvraag van visa voor Suriname is die van VFS Global. VFS Global is de enige officiële en geautoriseerde dienstverlener van de regering van de Republiek Suriname, voor het verstrekken van E-Visum en E-Toeristenkaart.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739