vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Visum voor Oman voortaan alleen online

Visum voor Oman voortaan alleen online

Visum voor Oman voortaan alleen online

Wie naar Oman reist en daarvoor een toeristenvisum nodig heeft, moet deze voortaan vooraf online kopen. Er worden bij aankomst geen visums meer op de internationale luchthaven van Muscat uitgegeven.

Zonder een geldig e-visum wordt de toegang tot Oman of het vliegtuig naar Oman geweigerd. Bij het inchecken op Schiphol zal er al worden gecontroleerd of de reiziger een visum heeft.

Al langere tijd kunnen toeristen online een e-visum aanvragen op de website van de Royal Oman Police. Reizigers hebben de keuze uit een visum met een verblijfsduur tot 10 dagen deze kosten ongeveer € 12,- Een visum voor 30 dagen kan ook en deze kost ongeveer € 45,- Geadviseerd wordt om minimaal 1 maand voor aankomst in het sultanaat een toeristenvisum aan te vragen.

Visum voor Dubai en Oman

Nederlandse reizigers die een cruise maken bezoeken soms zowel Dubai als Oman. Wanneer dan eerst Dubai wordt aangedaan kan men bij de immigratiedienst van Dubai een gecombineerd visum voor Dubai én Oman aangeschaft worden. Dit is vooral van belang toeristen over land in Oman aankomen. Het is niet mogelijk om bij de grenspost tussen Dubai en Oman alsnog een visum te kopen.

Kijk voor meer informatie op www.experienceoman.om/. Voor de aanvraag voor een visum voor Oman ga je naar evisa.rop.gov.om/.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739