vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Vliegtuig Ryanair in de problemen: drie gewonden

Vliegtuig ryanair in de problemen: drie gewonden Een Boeing 737-800 van de budgetmaatschappij Ryanair op weg van Milaan Bergamo naar het Britse Nottingham, raakte boven de Alpen in de problemen. Dat melde de Britse omroep BBC.

Door een technisch mankement besloot de piloot een snelle daling in te zetten. De passagiers moesten de zuurstofmaskers opzetten omdat de cabinedruk elk ogenblik kon wegvallen. De piloten besloten volgens de voorschriften snel te dalen naar een hoogte van drie kilometer, waar zonder zuurstofmaskers kan worden geademd.

Daarna werd geland op Frankfurt Hahn Airport. Nadat de kapitein het toestel veilig aan de grond zette, werden drie passagiers voor verder onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Tien lichtgewonde inzittenden werden ter plaatse verzorgd. Een reservevliegtuig van Ryanair heeft de resterende passagiers naar hun bestemming gebracht.

Op 6 februari kampte een andere Boeing 737-800 van Ryanair, die op weg was van Bergamo naar Charleroi, met hetzelfde probleem.

//
//

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739