vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Voordelige Reisverzekering met uitgebreide hulpverlening voor ouderen!

Reisverzekering voor ouderen
Reisverzekering voor ouderen

Voor senioren en andere reizigers met een gevorderde leeftijd hebben wij uitstekende reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz Global Assistance die je op deze website kan afsluiten. 

Veel ouderen zijn gezonder en fitter dan hun ouders op dezelfde leeftijd en reizen steeds vaker. Daar hoort een goede reisverzekering bij. Allianz Global Assistance is de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld en is uitstekend in staat om oudere verzekerden waar ook ter wereld te helpen in geval van nood.

Senioren kunnen hier al een Kortlopende Reisverzekering afsluiten vanaf €1,50 per dag (Europadekking). Ga je vaker op reis, dan is de Doorlopende Reisverzekering nog voordeliger, die heb je al vanaf € 1,54 per maand (Europadekking).

Allianz Global Assistance is de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld en daarom ook de beste keuze voor senioren.

Reisverzekering voor ouderen en senioren

Een belangrijk voordeel van de reisverzekeringen van Allianz Global Assistance is dat je zelf kan kiezen hoe je als oudere verzekerd wilt zijn. Zo betaal je geen premie voor iets wat je toch niet gebruikt zoals de dekking ‘gevaarlijke sporten’.

Hulpverlening aan senioren

Allianz Global Assistance biedt adequate hulpverlening aan ouderen. Daarvoor hebben zij eigen alarmcentrales in 36 landen op alle continenten en een internationaal netwerk van 400.000 hulpverleners. Jaarlijks beoordelen de eigen artsen wereldwijd de kwaliteit van de medische zorg en voorzieningen van ziekenhuizen, klinieken en op vliegvelden. Dat waarborgt snelle en kwalitatief goede hulpverlening. Allianz Global Assistance weet daardoor precies of een ziekenhuis wel of niet voldoet aan onze westerse standaarden. Waar je ook bent, als je belt met Allianz Global Assistance word je in het Nederlands geholpen. Altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Medische kosten belangrijk

De dekking ‘medische kosten’ is juist wel belangrijk voor senioren en gelukkig is deze zeer uitgebreid. Medische kosten worden door Allianz Global Assistance altijd volledig vergoed, er is ook een vergoeding voor tandartskosten en zelfs een vergoeding voor krukken of een rolstoel.

Wettelijk verplicht eigen risico zorgverzekering ook vergoed

Heb je voor de dekking ‘medische kosten’ gekozen dan wordt het wettelijk verplicht eigen risico van € 385,- op je zorgverzekering ook vergoed, dat geldt ook voor oudere verzekerden.

Gratis medisch advies en altijd in het Nederlands

Stel je bent op vakantie en voelt je niet lekker. Dan heb je als ouder persoon wellicht behoefte aan medisch advies. Met een Doorlopende Reisverzekering ben je verzekerd van ondersteuning van de Reisarts van Allianz Global Assistance. En mocht het nodig zijn, dan kan hij je doorverwijzen naar de beste arts of het beste ziekenhuis in de buurt. Ook vóór je reis helpen we je graag: met professioneel inentingsadvies.

Kortlopende reisverzekering voor ouderen afsluiten

Profiteer als senior ook van de voordelen van de kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance. Hier kan je zelf de premie berekenen en de polis afsluiten: Kortlopende reisverzekering voor ouderen »

Doorlopende reisverzekering voor ouderen afsluiten

Ga je vaker op vakantie? De meeste ouderen wel en dan is de doorlopende reisverzekering meestal voordeliger. Bijvoorbeeld als je meer dan 18 dagen weg gaat. Daarnaast is het ook nog eens gemakkelijk. Je hoeft namelijk niet iedere keer een eenmalige reisverzekering af te sluiten, dat scheelt poliskosten. Met een doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar verzekerd voor al je buitenlandse reizen en vakanties in Nederland. Tevens heb je de mogelijkheid een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Hier kunnen senioren zelf de premie berekenen en de polis afsluiten: Doorlopende reisverzekering voor ouderen »

Reisverzekering voor overwinteren

Natuurlijk moet je goed verzekerd zijn wanneer je als oudere voor langere periode in het buitenland verblijft. Wanneer je niet langer dan 6 maanden gaat overwinteren, kan je het beste een doorlopende reisverzekering afsluiten. Je kunt de doorlopende reisverzekering zo samenstellen dat je voldoende verzekerd bent voor onverwachte gebeurtenissen.

Vragen?

Heb je vragen over een reisverzekering voor senioren? Stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl of bel ons in Apeldoorn, telefoon 055 540 04 08 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen) .

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739