vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Voorjaarskorting op Europese treinvakantie met InterRail

InterRail Tot en met 31 maart kunnen InterRailers voordeliger Europa ontdekken. Op alle InterRail Global Passes, waarmee kris kras door Europa gereisd kan worden, wordt 15 procent korting gegeven. Deze korting geldt voor alle leeftijden en zorgt voor extra aantrekkelijke tarieven. Het kortingstarief kan gebruikt worden voor treinreizen tot half juni.

Een InterRail Global Pass biedt de mogelijkheid om in 30 Europese landen per trein te reizen.Passen zijn beschikbaar met een geldigheid vanaf vijf dagen tot een maand. Een InterRail Pass geeft een reiziger de vrijheid om een eigen reisplan samen te stellen en zelfs onderweg zonder probleem van reisplan te veranderen.

Sinds de introductie van InterRail in 1972 is reizen per trein door Europa uitgegroeid tot een populaire vorm van vakantie onder jongeren. De afgelopen jaren is deze budgetvriendelijke vorm van vakantie ook ontdekt door gezinnen en senioren. Zowel senioren als jongeren profiteren van speciale tarieven. Deze tarieven kunnen in combinatie met de voorjaarskorting, in sommige gevallen, oplopen tot een totale besparing van maximaal 40 percent ten opzichte van het reguliere tarief.


Ontvang nu tot 10% jongerenkorting op de Globetrotter verzekering van Allianz Global Assistance. Ben jij jonger dan 27 jaar? lees dan meer over de Globetrotter reisverzekering: Globetrotter verzekering


Om InterRailers tijdens hun reis van praktische informatie te voorzien is een handige InterRail Rail Planner App beschikbaar. Deze succesvolle App biedt Europese dienstregeling informatie offline aan zodat roamingkosten vermeden worden. Verder biedt de App toegang tot een lijst met extra InterRail voordelen zoals gratis of gereduceerde toegang tot musea en hotels en korting op diverse bootreizen. Ook is het met de App eenvoudig om het dichtstbijzijnde station te vinden. De gratis Rail Planner App is beschikbaar voor iOS en Android smartphones.

InterRail Passes worden verkocht door diverse Europese spoorwegmaatschappijen en via www.interrail.eu. Meer informatie over InterRail Passes en waar deze te koop zijn is te vinden op www.eurailgroup.org

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739