vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Vrouw vliegt vanaf Schiphol met dode man naast zich

Reizigers naar peru opgepast: toename gele koorts gevallen Een Zweedse vrouw heeft tijdens een vlucht van Schiphol naar Tanzania naast een dode man moeten zitten, zo schrijft de Zweedse krant Expressen.

Lena Patterson, een Zweedse radiomaakster, was enkele maanden geleden op weg voor een vakantie in Afrika, toen het incident aan boord van het vliegtuig plaatsvond.

De man in de stoel naast haar voelde zich al voor het opstijgen op Schiphol niet lekker. “Hij had krampen en zat flink te zweten”, aldus Patterson. Ze alarmeerde het vliegtuigpersoneel, maar de piloten van Kenia Airways besloten gewoon op te stijgen. Eenmaal in de lucht ging het slechter met de man die vrij jong oogde. Hij kreeg een hartstilstand en moest gereanimeerd worden, maar hij overleed.

Het lichaam werd over drie stoelen gelegd met een laken erover. Lena zat op dezelfde rij met alleen een gangpad tussen haar en het lichaam in. Volgens de vrouw was de man lang en kwamen zijn voeten onder het laken vandaan.

In de Zweedse krant zegt de vrouw dat ze een brief naar Kenya Airways heeft gestuurd. Kenya Airways heeft excuses aangeboden en betaalt de helft van haar ticketkosten terug.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739