vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Vanaf eind 2017 WiFi op lange afstandsvluchten KLM

KLM heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met Gogo, een wereldleider op het gebied van breedbandinternetdiensten en entertainment binnen de luchtvaart, om zo passagiers draadloos internet aan boord te kunnen bieden tijdens langeafstandsvluchten.

Dankzij dit nieuwe samenwerkingsverband kunnen passagiers op KLM-vluchten via hun smartphone, laptop of tablet contact houden met familie, vrienden of zakenpartners.

Het 2Ku-platform van Gogo is een duurzaam platform dat gebruikmaakt van de nieuwste antennetechnologie, waardoor het product eenvoudig kan worden aangepast aan de groeiende vraag van de klant.

Vanaf eind 2017 worden 29 Boeing 777- en 12 Airbus A330-toestellen van KLM uitgerust met wifi. Aan boord van de acht Boeing 787 Dreamliner, één van de toestellen uit de langeafstandsvloot van KLM, kunnen passagiers al gebruikmaken van wifi.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739