vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Wintersport tips voor Oostenrijk

Winterssport tips voor Oostenrijk

Het winterseizoen 2012/2013 in Oostenrijk biedt enkele nieuwe highlights, zoals nieuwe skipassen, uitstapjes, activiteiten etc.

Tirol

Ski movie traject St. Johann in Tirol
Deze winter kun je je eigen kwaliteiten meten en filmen op het, met 120 meter verlengde, ski cross parcours met ski movie traject. Met een ligging midden in het snowpark zorgen boxen, kickers, bumps, jumps en een boardercross voor een adrenaline boost voor beginners en gevorderden. Met je skipas en een persoonlijke code kun je jouw afdaling laten filmen en direct terugkijken.
www.bergbahnen-stjohann.at, preview film.

Vorarlberg

Skisafari Montafon Totale
Iedereen die het hele Montafon op ski’s wil doorkruisen, kan nu van Gaschurn naar Schruns en weer terug skiën. Het traject is 36 kilometer lang en overwint 8.000 hoogtemeters. Onder het motto „Snelheidsroes“ worden van 7 februari t/m 21 maart begeleide rondtochten voor sportievelingen aangeboden. Deelname kost € 40,- (met bergontbijt, excl. skipas). Op zondag vinden gezellige verkenningen van het gebied plaats, deelname kost € 10,-. ’s Maandags staat een culinair rondje op het programma.
Meer informatie: www.silvretta-montafon.at

Salzburgerland

„Jouw Ski-Comeback“ in het SalzburgerLand
Voor iedereen die ooit geskied heeft en er aan twijfelt om weer de piste op te stappen biedt het SalzburgerLand een speciaal Ski-Comeback-arrangement om weer de ski’s onder te binden. Het arrangement is incl. 4 overnachtingen, een 3-daagse skipas, 3 dagen skiverhuur en 3 dagen skiles (2 uur per dag) en is vanaf € 449,- per persoon te boeken. Men kan iedere dag aankomen en het arrangement is geldig in de wintersportplaatsen Flachau, St. Johann-Alpendorf, Gastein, Zell am See-Kaprun en in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang.
Meer info: www.tui.at/comeback

„Learn to ski“ in Ski amadé
Skiën in 3 dagen: deze garantie geven de skileraren van Ski amade. Zoniet dan krijgt men gegarandeerd de betaalde kosten voor skipas, skihuur en skiles terug. Dit arrangement is te boeken voor volwassen skiërs, vanaf geboortejaar 1993 of ouder. Aankomst is op zondag. Geldig van 16 t/m 20-12-2012, 13 t/m 17-1-2013, 20 t/m 24-1-2013, 27 t/m 31-12013, 10 t/m 14-3-2013 en 17 t/m 21-3-2013.
www.skiamade.com

“Mobile Ski Ticketing“ voor smartphones
Ski amadé biedt als eerste skiregio in Oostenrijk Mobile Ski Ticketing aan. iPhone bezitters hebben de mogelijkheid via de Ski Data App „iSkipass“ hun skipassen mobiel met hun smartphone te kopen. Daarvoor heeft men een KeyCard nodig waarop digitaal de gewenste skipas geladen kan worden. Binnen enkele seconden is de skipas te gebruiken. Betaald wordt er met de creditcard.
www.skiamade.com

“Opstaan, skiën, ontbijten” – Skikeriki in het Großarltal va. 7.15 uur
Wie als eerste op de piste is heeft de mooiste afdalingen voor de voeten liggen. Vers geprepareerde pistes, lege afdalingen, zonsopgang in de bergen. Met het nieuwe ski-arrangement „Skikeriki“ gaat men vroeg op pad. Trefpunt is 7.15 uur bij het panorama-dalstation. Samen met een skileraar skiet men op vers geprepareerde pistes. Vanaf 9 uur staat er in de reuze sneeuwiglo een heerlijk ontbijt met regionale specialiteiten voor de gasten klaar. Aanmelden kan tot een dag van te voren 16.00 uur. Maximaal aantal deelnemers is 25 personen. Geldige skipas is een vereiste!
www.grossarltal.com

Karinthië

De ‘gezins-euro’ in Bad Kleinkirchheim
Dit jaar heeft Bad Kleinkirchheim met de ‘gezins-euro’ een heel speciaal vakantieaanbod voor gezinnen: kinderen tot 12 jaar skiën al voor € 1,- per dag. En dat is nog niet alles: de ski- of snowboarduitrusting inclusief dagelijkse skiservice is bovendien gratis.
Voor meer informatie: www.familien-euro.at

Leer skiën met succesgarantie
Ook dit jaar worden er in Karinthië weer skilessen met succesgarantie aangeboden. Voor een standaardprijs van € 129,- die zowel voor kinderen als volwassenen geldt. Mocht het na drie dagen met de eerste afdaling echt niet lukken, dan krijgt men het betaalde lesgeld zonder enig bezwaar terug. Maar de kans dat iemand daar gebruik van maakt is klein. www.karinthie.com

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Er is één reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739