vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

WK Zuid-Afrika 2010: zorg voor een goede reisverzekering

wk 2010

wk 2010

Rob de Vos, de Nederlandse ambassadeur in Pretoria, deed gisteravond tijdens de traditionele kerstborrel van Oranje in Huis ter Duin zijn uiterste best om iedereen gerust te stellen. Het WK in Zuid-Afrika zal volgens hem een succes worden en mensen moeten zich vooral niet laten afschrikken door alle verhalen over onveiligheid.

Apartheid 15 jaar geleden
Ondanks zijn geruststelling, moest hij tegelijkertijd ook erkennen dat Zuid-Afrika nog steeds worstelt met het verleden. “Het is pas vijftien jaar geleden dat de Apartheid afgeschaft werd. Vijftien jaar, zo kort nog. Moet je voorstellen, in Nederland praten ze nu nog over de oorlog. Ik heb een kennis die voorbeeldig met alle bevolkingsgroepen omgaat en toch zegt dat hij voor 25 procent racist is. Zijn zoon zal het misschien voor tien procent zijn, zijn kleinzoon hopelijk niet meer. Zo diep is het geworteld.”

(meer…)

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739