vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Yolanthe krijgt geen visum voor India

Yolanthe Sneijder-Cabau die voor de ‘Sichting Stop Kindermisbruik’ naar India wilde, kreeg geen visum van de autoriteiten en kon het land niet in, zo melden diverse media.

De douane weigerde Yolanthe de toegang vanwege een eerdere documentaire over kindermisbruik in India, die de brunette maakte. Met een verborgen camera filmde ze bordelen in het land waar minderjarige kinderen in de prostitutie aangeboden worden.

Problemen aan de grens

De 27 jarige reportagemaakster wilde in India een vervolg op deze documentaire maken, maar de Indiase autoriteiten zagen kans dat te voorkomen.

Cambodja

Sneijder-Cabau is vervolgens uitgeweken naar Cambodja om daar haar reportage te schieten.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Er is één reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739