vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Zaterdag bij Kassa: Pas op voor aangevinkte reisverzekering bij Ryanair

Consumentenbond blij met betere rechten voor luchtvaartpassagiers Ryanair vinkt standaard een reisverzekering aan bij het boeken van een ticket. Dat mag niet en veel mensen zitten vervolgens opgescheept met een verzekering.

Je boekt een reis of accommodatie en in een oplettend moment heb je ineens een reisverzekering erbij geboekt. Dat vooraf standaard aanvinken van opties mag helemaal niet.

Helaas zijn er nog steeds maatschappijen die de regels aan hun laars lappen. Een voorbeeld daarvan is Ryanair waar een reisverzekering standaard is aangevinkt.

Er komt nu nieuwe wetgeving en in Kassa leggen zij uit wat die inhoudt.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739