vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Medische reisverzekering voor Thailand met COVID-19 dekking

Medische reisverzekering voor Thailand met COVID-19 dekking
Ziektekostenverzekering voor Thailand met COVID-19 dekking

Heb je voor een reis of verblijf in Thailand een medische reisverzekering met een minimale medische dekking van 100.000 dollar nodig, inclusief Covid-19 dekking? Die kan je hier afsluiten. Je ontvangt dan tevens een Engelstalige verzekeringsverklaring.

Voor Thailand gelden momenteel inreisvoorwaarden zoals de Thailand Pass QR-code en een verplichte medische verzekering met een dekking van tenminste 20.000 dollar. De medische reisverzekering moet de gehele periode van het verblijf in Thailand dekken.

Medische reisverzekering voor Thailand met COVID-19 dekking

Ben je op zoek naar een medische reisverzekering voor Thailand met COVID-19 dekking? die kan je hier afsluiten. Je hebt al een Allianz kortlopende reisverzekering met medische kosten dekking (ook voor Covid-19) en werelddekking inclusief een verzekeringsverklaring voor Thailand, voor € 2,66 per dag.

Nog voordeliger is de doorlopende reisverzekering met medische kosten dekking (ook voor covid-19) en werelddekking met verzekeringsverklaring voor Thailand, voor € 3,81 per maand (voor maximaal 60 dagen aaneengesloten op reis, maar dit kan je zelf uitbreiden naar 180 dagen).

Raak je besmet met corona tijdens je reis of verblijf in Thailand? En moet je daarom opgenomen worden in een ziekenhuis? Dan heb je met de medische reisverzekering dekking voor medische kosten bij ziekenhuisopname.

Hoe kom ik aan een Engelstalige verzekeringsverklaring voor Thailand?

Een Engelstalige verzekeringsverklaring voor Thailand en voor de aanvraag van een Thailand Pass met vermelding van de 100.000 dollar is eenvoudig te verkrijgen (Thailand vraagt 20.000 dollar en per 1 mei 10.000, maar op de verklaring komt 100.000 dollar te staan).

 • Stap 1. Sluit hier op deze website online een kortlopende- of doorlopende reisverzekering voor Thailand af met minimaal medische kosten en werelddekking.
 • Stap 2. Wacht tot je de polis per e-mail hebt ontvangen (meestal binnen 10 minuten).
 • Stap 3. Stuur ons een e-mail met vermelding van je polisnummer en de periode van verblijf naar info@reisverzekeringblog.nl en vraag om de Engelstalige verzekeringsverklaring voor Thailand.
 • Stap 4. Deze wordt aangemaakt en per e-mail naar je verzonden.

Let op: Mocht het zo zijn dat de verklaring van Allianz door de Thaise autoriteiten worden afgewezen dan wordt de reisverzekering geannuleerd en ontvang je de betaalde premie retour. Je loopt dus geen risico.

Hier een kortlopende- of doorlopende Thailand reisverzekering van Allianz afsluiten

Wil je een gratis verzekeringsverklaring voor Thailand bij een kortlopende- of doorlopende reisverzekering? Sluit dan hieronder de reisverzekering van jouw keuze af (minimaal medische kosten en werelddekking is verplicht):

Ga je voor langere tijd naar Thailand?

Ga je voor een langere periode naar Thailand dan is een doorlopende reisverzekering vaak voordeliger. Je kan er van uit gaan dat voor een alleenstaande de doorlopende reisverzekering goedkoper is bij ten minste twee vakanties per jaar of bij een reis van 3 à 4 weken. Bij een stel ligt het omslagpunt op ongeveer drie weken per jaar. Voor een gezin met kinderen is al na twee vakantieweken per jaar een doorlopende reisverzekering al voordeliger.

Sluit hieronder de doorlopende reisverzekering af (minimaal medische kosten en werelddekking is verplicht):

Voordelen medische reisverzekering verzekeringsverklaring voor Thailand

Allianz Global Assistance (de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld) geeft de gewenste verklaring af, wanneer je hier op deze website een kortlopende- of doorlopende reisverzekering afsluit. Je dient daarvoor wel medische kosten en werelddekking mee te verzekeren. Deze verzekering moet de periode dekken dat je in Thailand bent. Wij zorgen er voor dat je een Engelstalige verzekeringsverklaring voor Thailand, snel per e-mail ontvangt.

Een Engelstalige verzekeringsverklaring voor Thailand bij Allianz biedt de nodige voordelen, zoals:

 • Je hoeft niet meer extra een dure ziektekostenverzekering af te sluiten.
 • Er worden GEEN leeftijdstoeslagen gehanteerd, dus de premie is zeer gunstig.
 • Iedereen wordt geaccepteerd, ongeacht je gezondheid.
 • Ook geschikt voor oudere Thailandreizigers, iedereen wordt geaccepteerd ongeacht je leeftijd.
 • De verzekeringsverklaring van minimaal 100.000 US-dollar voor Thailand is gratis. Deze wordt op verzoek aangemaakt en per e-mail aan je verzonden.
 • De premie voor de kortlopende reisverzekering met verzekeringsverklaring voor Thailand is € 2,66 per dag (inclusief medische kosten en werelddekking).
 • Premie voor de doorlopende reisverzekering met verzekeringsverklaring voor Thailand is € 3,81 per maand (inclusief medische kosten en werelddekking).

Let op: Deze reisverzekeringen kunnen alleen worden afgesloten door ingezetenen van Nederland met een Nederlandse basiszorgverzekering. Woon je definitief in Thailand en ben je uitgeschreven in Nederland, dan kan je geen gebruik maken van de genoemde reisverzekeringen. Woon je in het buitenland? Informeer dan bij ons voor andere mogelijkheden: info@reisverzekeringblog.nl

Vragen?

Heb je vragen over een medische reisverzekering voor Thailand met COVID-19 dekking? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (09.00 -12.00 uur) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl of neem contact op via WhatsApp:

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Er zijn 2 reacties

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739