vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reisverzekeringen van Zilveren Kruis Achmea

Onderzoek: recreatief duiken, wel of niet gedekt op je reisverzekering? Er zijn in Nederland veel verzekeraars actief die ook reisverzekeringen aanbieden. Een aantal zul je wellicht kennen en anderen misschien niet. Reisverzekering Blog biedt reisverzekeraars de mogelijkheid om informatie te geven over de producten die ze aanbieden.

Informatie reisverzekeraar

Zilveren Kruis werd in 1949 opgericht als particuliere non-profit ziektekostenverzekeraar. Samen met Agis, Avéro Achmea, Interpolis en FBTO behoort men nu tot de zorgverzekeraars van Achmea. Op dit moment werken er ongeveer 22.000 mensen.

Met een reisverzekering van Zilveren Kruis bent je uitstekend verzekerd tijdens vakantie in binnen- en buitenland. De reisverzekeringen van Zilveren Kruis biedt je een uitgebreide dekking. Ook kun je altijd rekenen op wereldwijde hulpverlening uitgevoerd door Eurocross Assistance. 24 uur per dag, 7 dagen per week staat er een team van hulpverleners, artsen en verpleegkundigen klaar om je bij te staan. Zilveren Kruis biedt de volgende reisverzekeringen aan.

Doorlopende reisverzekering

 

De doorlopende Reisverzekering is ideaal als je meerdere malen per jaar op vakantie gaat. Deze is af te sluiten met Europa of Wereld dekking. De wintersportdekking is standaard opgenomen. De doorlopende reisverzekering is af te sluiten als basispakket of uitgebreid pakket en uit te breiden met de volgende modules.

 • Automobilistenhulp
 • Geneeskundige kosten, tandheelkundige kosten en vervoerskosten
 • Zakenreis, stage of vakantiewerk
 • Doorlopende annulering

Tijdelijke reisverzekering

De Tijdelijke Reisverzekering is een kortlopende reisverzekering. Je kan aanvullend de modules voor wintersport en onderwatersport afsluiten. De tijdelijke reisverzekering is uit te breiden met de volgende modules.

 • Automobilistenhulp
 • Geneeskundige kosten, tandheelkundige kosten en vervoerskosten
 • Overige dekkingen (gelddekking, sportdekking, werelddekking)

Annuleringsverzekering

Als je vakantie onverwachts niet door kan gaan of voortijdig moet worden afgebroken, is dat vaak een grote teleurstelling. Met de tijdelijke annuleringsverzekering ben je verzekerd tegen het financiële risico in zo’n situatie.

Voordelen Zilveren Kruis

Bij Zilveren Kruis kun je 10% korting op de premie ontvangen in combinatie met een collectieve zorgverzekering bij Zilveren Kruis. Daardoor heb je geen dubbele dekking, omdat de dekking medische kosten niet bij de reisverzekering hoeft worden afgesloten. Voorwaarde is dat men bij Zilveren Kruis een collectieve zorgverzekering heeft afgesloten. Hieronder staan de voordelen op een rij.

 • 10% korting op de premie (bij een collectieve zorgverzekering).
 • Geen dubbele dekking en dus geen dubbele premie (medische kosten).
 • Gratis rechtsbijstanddekking.
 • 24 uur hulpverlening van de Achmea Alarmcentrale.
 • 24 uur begeleiding van een medisch team bij een medische behandeling in het buitenland.
 • De Achmea Alarmcentrale behoudt contact met de behandelende specialisten in het buitenland.
 • De Achmea Alarmcentrale regelt repatriëring onder begeleiding van een arts of verpleegkundige.

Waar af te sluiten

Een reisverzekering van Zilveren Kruis kan worden afgesloten via de website.

 

Meer informatie vind je op de website van Zilveren Kruis.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739