vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Zwangerschap en op reis? Veel reisverzekeringen vergoeden annuleringskosten niet

Zwangerschap en op reis?

Zwangerschap en op reis?

Een verre vakantie én een zwangerschapswens? Let dan op de kleine lettertjes van de reisverzekering. Zwangerschap is bij de helft van de reisverzekeringen niet geldig als reden voor annulering. Ook niet als de bestemming bekend staat als Zikavirus-gebied.

Dit blijkt uit onderzoek door MoneyView.

Normaal gesproken is een zwangerschap voor mensen niet direct een reden om de vakantie te annuleren. Dit is anders als het Zikavirus rondwaart in het land van bestemming. Dit virus is immers gevaarlijk voor ongeboren kinderen. Niet elke verzekeraar ziet hier echter een reden in om soepeler te zijn met de annuleringsdekking op de reisverzekering. Alleen als de zwangerschap complicaties kent, kan in nagenoeg alle gevallen een beroep gedaan worden op de reisverzekering. Uitbraak van een ziekte is sowieso slechts bij een paar verzekeraars te dekken.

In het MoneyView Special Item Reisverzekeringen is de balans opgemaakt van prijs en voorwaarden van zowel doorlopende als kortlopende reisverzekeringen. Vijf sterren voor voor voorwaarden van doorlopende reisverzekeringen gaan o.a. naar Allianz Global Assistance (Doorlopende Reis Compleet) en Europeesche (Doorlopende Reis Optimaal).

Meer is te lezen in het MoneyView Special Item Reisverzekeringen, gratis te downloaden vanaf www.specialitem.nl .

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739